Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetstekniker, driftområde väst, Regionfastigheter

Region Värmland · Arvika

·

Ansök senast 9 maj (Idag)

Vid ansökan:Ange referens 4405:2021:003 i din ansökan

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Regionfastigheter har uppdraget att förse regionens verksamheter med lokaler. Detta sker dels genom egna lokaler, cirka 350 000 m², dessutom hyr vi in cirka 90 000 m² av andra fastighetsägare. 50 000 m² ur det egna fastighetsbeståndet hyrs ut till verksamheter utanför Regionens verksamhetsområde. Lokalbeståndet har de senaste åren genomgått en omfattande teknisk utveckling och kommer så att fortsätta under de närmaste åren. 

Fastighetstekniker, driftområde väst, Regionfastigheter

Arbetsuppgifter

Som fastighetstekniker hos oss är du en del av ett team som innehar bred kompetens. Arbetsuppgifterna är i först hand inriktade på förebyggande- och felavhjälpande underhåll av tekniska installationer samt verksamhetsservice vid sjukhuset, vårdcentraler och folkhögskolor i driftområde väst. Fastighetsdriften har ett länsövergripande samarbete med andra enheter vilket innebär att arbetsuppgifter på andra orter i länet förekommer. Uppföljning och planering sker i datorbaserade system. Fastighetsberedskap ingår i tjänsten, med placering vid Arvika sjukhus.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Vi söker dig med teknisk kompetens på lägst gymnasienivå och några års dokumenterad erfarenhet av likvärdigt arbete. Erfarenhet från fastighetsteknisk drift inom el, VS, ventilation, kyla, energioptimering, etc är meriterande. Du bör ha erfarenhet från arbete i datorbaserade system. Du ska kunna ta eget ansvar och arbeta självständigt inom givna ramar, samarbeta med medarbetare samt företrädare för verksamheter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Läs mer här

Här berättar några av våra medarbetare om sitt arbete

https://www.regionvarmland.se

Fackliga företrädare Matthias Borgler, Kommunal  vx 010-831 50 00 och Ulrika Karlsson Ungman, Vision 010-831 41 49

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Värmland

Placering

Arvika

Kontaktperson

REGION VÄRMLAND

Vid ansökan:Ange referens 4405:2021:003 i din ansökan