Jobbsafari är en del avschibsted logo

fastighetsspecialist till Storstockholms brandförsvar

fastighetsspecialist till Storstockholms brandförsvar

Randstad · Täby · Ansök senast 24 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bidra till att skapa ett tryggare samhälle? Ta chansen att söka till Sveriges största räddningstjänst. Nu söker Storstockholms brandförsvar en Fastighetsspecialist som kan förstärka upp fastighetsgruppen. Storstockholms brandförsvar står inför flera spännande projekt avseende renoveringar och större ombyggnationer i närtid.  

Fastighetsgruppen ansvarar för underhåll och drift av förbundets fastigheter och anläggningar samt ansvarar för att lokalerna anpassas vid verksamhetsförändringar eller andra beslut som kräver en förändring av lokalerna. Storstockholms brandförsvar erbjuder en respektfull, öppen, professionell och pålitlig kultur där gemenskapen är stark. Du kommer bli en del av en verksamhet med höga ambitioner och snabb utvecklingstakt. Tjänsten är placerad på Täby brandstation.

Ansvarsområden

Tjänsten som fastighetsspecialist innebär i stort att arbeta för att Storstockholms Brandförsvar har ändamålsenliga lokaler att vistas och verka i. Utöver traditionell fastighetsförvaltning ansvarar du även för nedan arbetsuppgifter:

  • Kontakt med interna och externa aktörer som fastighetsägare, hyresgäster, ramavtalsentreprenörer
  • Olika fastighetsrelaterade projekt eller andra projekt där fastighetskompetens erfordras 
  • Framtagning av kravspecifikationer vid upphandling av fastighetsrelaterade tjänster 
  • Löpande kontakt med upphandlad avtalspart i egenskap av avtalsägare 
  • Framtagning av fastighetsrelaterade tjänsteutlåtanden
  • Hantering av felanmälan 
  • Bevakning av myndighetskrav
  • Expertstöd för organisationen

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet och erfarenhet av fastighetsförvaltning. Du har erfarenhet av fastighetsförvaltningsprocessens alla delar samt god kompetens inom entreprenad- och fastighetsjuridik. Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.  Du har minst genomgått gymnasieutbildning inom relevant område. 

Vidare ser vi det meriterande om du även har:
  • akademisk examen och utbildning inom fastighetsförvaltning
  • tidigare erfarenhet av kommunalverksamhet
  • tidigare erfarenhet av att leda projekt och har kompetens inom miljöområdet
Som person är du en lagspelare som tar eget ansvar.  Du är noggrann, beslutsam och har ett driv samt förmåga att blicka framåt. Du verkar inom satta ramar, tänker nytt och gillar utveckling. Du har en god samarbetsförmåga, är kvalitetsmedveten och arbetar strukturerat. I ditt arbete är du självgående, kommunikativ och kunnig inom ditt område.

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du varm välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Hanna Wide på 072-0649106 eller hanna.wide@randstad.se.

Befattningen är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att du kommer att genomgå en säkerhetsprövning. Säkerhetsprövningen omfattar bakgrundskontroll och säkerhetssamtal som genomförs av SSBF anlitad extern part samt en registerkontroll hos säkerhetspolisen. 

Om företaget

Storstockholms brandförsvar är ett kommunalförbund där tio kommuner samarbetar: Danderyd, Lidingö, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker. Förbundets ledning och stödfunktioner finns på Johannes brandstation i centrala Stockholm.
Storstockholms brandförsvar svarar för 1,2 miljoner människors trygghet. Genom samarbetsavtal svarar vi för larm och ledning av räddningsinsatser i totalt 25 kommuner i Uppland, Västmanland, delar av Södermanland och på Gotland.

Varmt välkommen med din ansökan.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Täby

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons