Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare

Förvaltning i MälarDalarna AB, HSB · Örebro · Ansök senast 28 feb.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 35 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder samt ekonomisk och teknisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommuner, privata fastighetsbolag och offentliga aktörer. Vi finns nära dig och verkar i hela Dalarna, Mälardalen och Örebro län med regionkontor i Borlänge, Västerås och Örebro samt tolv lokalkontor.

Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna söker nu fastighetsskötare för säsongsarbete i Örebro.

Vi söker medarbetare till två olika perioder:

- 6 månader, 3 april – 30 september

- 10 veckor, 12 juni - 18 augusti

Arbetsuppgifter

Du kommer huvudsakligen att arbeta med yttre fastighetsskötsel såsom gräsklippning, ogräsrensning och häckklippning. I arbetet ingår även ronderingar i våra fastigheter.

Personliga egenskaper

Arbetet innebär att du arbetar nära kunden och är HSBs ansikte utåt. Vi söker därför dig som är positiv, noggrann och ansvarsfull. Du bör ha en god fysik och trivas med att arbeta utomhus. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp.

Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Vi söker dig som är kunnig inom trädgårdsarbete och har vana av att arbeta med motordrivna handredskap, gärna åkgräsklippare.

Meriterande

- B-körkort

- Vana att köra med släpkärra

- Erfarenhet av fastighets- och trädgårdsskötsel

Vad HSB erbjuder

HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

Vill Du veta mer?

Sista ansökningsdag 2020-02-28, intervjuer sker löpande. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Märk din ansökan med 6 månader eller 10 veckor.

Vill du veta mer, kontakta Områdesansvarig Hans Martinsson på telefon 010-303 2819.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Förvaltning i MälarDalarna AB, HSB

Placering

Örebro

Kontaktperson

HSB Förvaltning i MälarDalarna AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons