Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare

Församlingsexpeditionen · Trosa · Ansök senast 29 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fyra kyrkor, två församlingshem, ekonomibyggnader och en del andra fastigheter väntar på dig som vill bli Fastighetsskötare i Trosa församling.

Som fastighetsskötare arbetar du med skötsel och underhåll av dessa fastigheter samt församlingens utemiljöer. Du ansvarar också för skötsel och underhåll av församlingsverksamhetens maskiner och redskap. Vi söker en person som har förmåga att arbeta självständigt, ta ansvar, visa gott omdöme, visa samarbets- och serviceförmåga samt vara beredd att arbeta ”gränsöverskridande”.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasieutbildning inom VVS/fastighetsprogram alternativt Yrkeshögskolas fastighetsskötarutbildning eller likvärdig kompetens. Du har också en god teknisk förmåga samt gärna vana att arbeta i kulturhistoriska miljöer.

Arbetsuppgifter

Under ledning av Fastighetschefen har du ansvaret för underhåll och skötsel av fastigheterna. Du sköter utemiljöerna kring församlingshemmen i Trosa och i Vagnhärad. Du har också ansvar för att iordningsställa lokaler inför olika verksamheter.

Du ingår i församlingens snöjour och kan vid behov få hjälpa till inom begravningsverksamheten.

Fastighetsskötaren ingår i arbetslaget i Trosa församling. Närmaste chef är fastighetschefen. Du deltar vid medarbetarsamlingar och andra personalsamlingar som kyrkoherden beslutar och blir en av cirka 20 medarbetare i Trosa församling. Du arbetar också för att minska externa kostnader genom kreativitet och problemlösning

Övrigt

B-körkort och medlemskap i Svenska kyrkan är ett krav. I den här rekryteringen kan vi komma att göra bakgrundskontroll.

Om Trosa församling

Trosa församling ligger i Trosa kommun i Sörmland. I kommunen bor ca 14.000 innevånare, församlingen har drygt 9.000 tillhöriga. Vi har fyra kyrkor och verksamhetslokaler i Trosa stad och i Vagnhärad. I Trosa finns också en begravningsplats, där kyrkogårdsexpeditionen är belägen.

Församlingsexpeditionen är belägen i Vagnhärad. I arbetslaget finns 20 anställda.

Goda kommunikationer finns till Stockholm, Södertälje och Nyköping. Se gärna mer här på hemsidan om våra gudstjänster och verksamheter. Mycket av församlingsverksamheten är koncentrerad till Trosa stad och till Vagnhärad.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Församlingsexpeditionen

Placering

Trosa

Kontaktperson

Trosa församling

Dela jobbannonsen

Anmäl annons