Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare till Trianon i Malmö

Fastighetsskötare till Trianon i Malmö

Trianon · Malmö · Ansök senast 17 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi vill bidra till samhällsnyttan och göra Malmö till en bättre plats att bo och verka på. Samtidigt är det viktigt att det är kul att gå till jobbet, att känna att vi utvecklas och trivs tillsammans. Våra framgångar är främst våra duktiga medarbetares förtjänst och vi är ett sammansvetsat team av kollegor med lång branscherfarenhet och givande samarbete.

Om tjänsten
I din roll ingår både planering och självständigt arbete och det är därför viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande. Då du är fastighetsägarens ansikte utåt och kommer att ha löpande kontakt med hyresgäster och entreprenörer bör du vara social, serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Ett artigt, tydligt och trevligt kundbemötande är avgörande för denna tjänst. Du är händig, gärna tekniskt intresserad och trivs med ett högt tempo där du tar egna initiativ. Du uppskattar en arbetsdag med varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik.

Arbetsuppgifter
  • Allmän tillsyn och kontroll, att det är rent och snyggt ut- och invändigt samt att värme, ventilation med mera fungerar.
  • Felanmälningar och förfrågningar från hyresgäster.
  • Lägenhetsbesiktningar.
  • Reparationer.
  • Kontakt med entreprenörer (hantverkare)
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som fastighetsskötare. Vi lägger även stor vikt på din personlighet; att du har rätt attityd och inställning, är händig och vågar prova dig fram.

Ansökan
Passar du in på beskrivningen ovan så vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ansök genom att fylla i ansökningsformuläret och ladda upp CV och personligt brev. Observera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 2020-11-18, dock tillämpar vi löpande urval så vänta inte med att ansöka!

Vid specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Åkewall, förvaltningschef på lars.akewall@trianon.se eller 040-611 33 42.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
Trianon äger, förvaltar, förvärvar, utvecklar samt bygger bostäder och kommersiella fastigheter i Malmö med omnejd. Bolaget verkar för ett hållbart boende både socialt och miljömässigt och har sitt fastighetsbestånd i områdena: City, Limhamn, Slottstaden, Lindängen, Hermodsdal, Rosengård, Oxie samt i Burlövs och Skurups kommuner.

Företaget är entreprenörsdrivet med en organisation och ett arbetssätt som präglas av flexibilitet, snabbhet och hög servicenivå. Genom nytänkande, engagemang och långsiktighet ska Trianon verka för en hållbar stadsutveckling. Bolaget är börsnoterat sedan 2017.

Läs mer om oss och våra fastigheter på www.trianon.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Trianon

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons