Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare till SVEFAB i Norra Stockholm

Fastighetsskötare till SVEFAB i Norra Stockholm

Svealands fastighetsteknik AB · Sigtuna · Ansök senast 31 jan.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om tjänsten

Svealands fastighetsteknik AB,
SVEFAB, är din kompletta partner inom fastighetsförvaltning. Verksamma inom hela Mälardalen, med huvudkontor i Österåker, så erbjuder SVEFAB tjänster inom fastighetsskötsel, ekonomisk förvaltning, och driftteknik till kommuner, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Företaget omsätter över 100 miljoner kronor per år och består av över 60 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge kunderna bästa möjliga service.

B3 Personal AB är ett bemannings- och rekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i hela landet. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var i karriären du befinner dig, vill vi hjälpa dig att ta nästa steg!

Tillsammans med SVEFAB söker vi nu en erfaren fastighetsskötare som kan förstärka SVEFABs team med sin kompetens och sitt kunnande

Du kommer, tillsammans med dina kollegor, ansvara för fastighetsunderhåll inom hela SVEFABs bestånd i norra Stockholm med utgångspunkt i Solna. Arbetsuppgifterna består av tillsyn, underhåll och egenkontroller av diverse fastigheter som du ansvarar över tillsammans med dina kollegor.

Du kommer även ansvara för den löpande kontakten med våra kunder gällande de fastigheter du ansvarar för.

När du blir varm i kläderna och bekväm med uppdraget så kommer det även att finnas möjlighet till beredskap och jour på ett rullande schema.

Vem är du?

Vi tror att du är en kreativ person
med gott tekniskt kunnande. Att du har en utbildning som drifttekniker eller fastighetstekniker är väldigt positivt men det viktigaste är att du har tidigare arbetslivserfarenhet som fastighetsskötare.

Då dokumentation är väldigt viktigt för oss och våra kunder så ser vi gärna att du har god erfarenhet inom detta samt att du talar och skriver svenska obehindrat. Det är även starkt meriterande om du har tidigare vana att självständigt hantera inkommande felanmälningar, kundkontakt samt driftoptimering.

Då vi alla arbetar tillsammans så får du gärna komma med förslag på hur vi kan förbättra vår verksamhet och vi uppmanar alla att engagera sig och hitta nya bra vägar att ge våra kunder bättre service.

Körkort är ett krav då du kommer att behöva kunna röra dig mellan fastigheterna.

Du erbjuds

En fast tjänst med potential för
utveckling. Vi arbetar med varandra och för varandra och ser gärna att alla medarbetare engagerar sig.

Utöver detta så erbjuds du en konkurrenskraftig lön och tjänstebil.

Ansökan

Är du redo att ta nästa steg? Vill du
vara del av ett företag som värnar om sin personal? Sök redan idag! Denna rekrytering sker i samarbete med B3P, alla ansökningar hänvisas därför till
B3P. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svealands fastighetsteknik AB

Placering

Sigtuna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons