Fastighetsskötare till Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg · Linköping

·

Ansök senast 23 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vad är det bästa för staden? För individen? För tryggheten, klimatet och ekonomin? Och hur ska miljöer utformas och fyllas för att bli levande, dynamiska och attraktiva mötesplatser där människor verkligen vill vara? Om tio år? Eller hundra? På Lundbergs Fastigheter utvecklar vi attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, jobba och berika sin lediga tid. Vi vill bidra till positiv förändring och inspireras av att hela tiden bli ännu lite bättre. Nu söker vi en pigg och nyfiken fastighetsskötare som vill vara med och utveckla bostäder som möjliggör ett enkelt och tryggt liv för våra hyresgäster

Dina arbetsuppgifter
Som vår nya fastighetsskötare ingår du i vårt härliga team om 11 personer i Linköping. I nära samarbete med en erfaren kollega kommer du bland annat ta hand om fastighetsskötseln i vår nybyggda fastighet Elitseglaren. Tillsammans jobbar ni nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang. Nöjda kunder är helt avgörande för att vi ska fortsätta utvecklas och vara konkurrenskraftiga.

I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för skötseln och servicen i och utanför fastigheten. För rätt person finns gott om utrymme att lära efter hand och växa in i rollen. Ett område du kommer få ta särskilt ansvar för är trädgårdsskötseln på Elitseglarens fina innergårdar. Arbetet är varierat och fysiskt, med mycket eget ansvar. Du planerar och genomför självständigt dina arbetsuppgifter och stämmer av med dina kollegor.

En typisk arbetsdag börjar du med en runda i och omkring fastigheten där du kontrollerar att allt ser snyggt och trevligt ut. Under dagen prioriterar, planerar och åtgärdar du serviceanmälningar och tar hand om löpande skötsel och underhåll. När det krävs behörighet eller kompetens du själv inte har beställer du arbeten genom entreprenörer och ser till att de genomförs enligt överenskommelse. En viktig del av arbetet är att finnas tillgänglig för våra hyresgäster och du kommer ha mycket kontakt med våra kunder i din arbetsvardag.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
  • Kontakt med hyresgäster och åtgärdande av serviceanmälningar
  • Skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd
  • Snöröjning, grusning och sandning på vintern
  • Felsökning och mindre reparationer i fastigheten
  • Kontakt med leverantörer & entreprenörer
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Lundbergs Fastigheters kontor i Linköping och du rapporterar till den Tekniska förvaltaren.

Din profil
För att trivas och vara framgångsrik i rollen som fastighetsskötare tror vi att du har gymnasiekompetens och viss arbetslivserfarenhet inom något område. Har du utbildning eller arbetslivserfarenhet inom t.ex. trädgård eller fastighetsområdet så är det meriterande.

Vi tror att du beskrivs som en serviceinriktad, nyfiken och ansvarstagande person som trivs med att samarbeta och hjälpas åt. Du är initiativtagande och praktiskt lagt samt har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Inte minst är du en positiv person som har lätt för att lära och som tycker om att hjälpa människor, kanske har du tidigare arbetat i något serviceyrke.

Arbetet kräver att du har B-körkort, talar obehindrad svenska och har baskunskaper i engelska.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 november. Din ansökan ska bestå av ditt CV och ett brev där du motiverar varför du vill bli vår nya medarbetare. Maila din ansökan till rekrytering@lundbergs.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Robert Larsson på telefon: 0709-21 65 39.

Urval sker löpande - välkommen med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fastighets AB L E Lundberg

Placering

Linköping