Fastighetsskötare till ICA MAXI i Linköping

Skill · Linköping

·

Ansök senast 7 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Letar du efter en roll där du, inom ramen för ditt område, utmanas tekniskt, får förtroende och ansvar i en utvecklingsorienterad organisation? Är du en prestigelös lagspelare som sätter kunden först? Då tror vi rollen som fastighetstekniker på ICA MAXI i Linköping kan vara något för dig!

Om företaget
Maxi ICA Stormarknad Linköping är Östergötlands och en av Sveriges största stormarknader med över 60 000 besökare i veckan. Här vill vi att samtliga besökare ska mötas av en fräsch butik med förstklassig service. Vi är övertygade att nyckeln till vår framgång är att vi ständigt strävar efter att komma närmare våra kunder, ge bästa service och ha ett brett sortiment.
Vår organisation är prestigelös och bygger på ömsesidig respekt och arbetsglädje. Vi är värdegrundsdrivna med värderingarna; Engagemang, Humor & glädje, Lagarbete, Öppen kommunikation samt Kundnöjdhet som plattform. Tillsammans är vi ca 260 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som fastighetstekniker på ICA MAXI arbetar du med och ansvarar för drift, skötsel och underhåll av fastighetens tekniska system. Brett! Vi vet. Men en dag på jobbet skulle kunna se ut såhär: Efter att ha gått igenom fastighetsloggen, Maxis system för ärenden kopplat till fastighetsteknik, är prioriteringslistan för dagen satt och du "ger dig ut på uppdrag". På dagens lista står installation av ett nytt kylsystem, byte av lampor i kassalinje och dåligt dränage i bageriets avlopp. Inför installationen av det nya kylsystemet har du haft tät kontakt med extern leverantör / entreprenör, du vet därför att dom kommer 08:15. Efter att ha hälsat besökarna varmt välkomna och visat vägen dit anläggningen ska installeras arbetar du vidare på listan, tar del av dina kollegors önskemål, betar av uppgifter och rapporterar utfört arbete till beställare (intern kund).

Utöver ovanstående ingår bland annat att:
 • Deltaga i driftmöten på veckobasis.
 • Ta del av information, hålla sig uppdaterad samt delta i förbättringsarbete kring fastighetsskötsel.
 • Ansvarig för kontakt med entreprenörer
 • Vara huvudansvarig för kontakten med fastighetsägaren
 • Lösa enklare el-installationer
 • Hålla ordning och reda bland verktyg, material och annat som är kopplat till tjänsten.
 • Behjäplig i butiken vid behov och arbetstoppar. Tex städning, röjning eller plocka varor.
Arbetstider för tjänsten är 07 – 16 måndag till fredag. Vid till exempel storhelger, större arbeten, renoveringar eller ombyggnationer kan arbetstiden variera och innefatta kvällar och helger. Detta kompenseras självklart med ledighet.

Din profil
Vi tror att du som söker har ett genuint tekniskt intresse vilket gjorde val av gymnasielinje / vidareutbildning enkelt, kanske blev det el, industri eller fastighet? Det viktigaste för oss är att du kan visa prov på "teknisk bredd" och är prestigelös inför den variation av uppgifter som arbetet innefattar. I längden kommer det gynna dig i rollen som fastighetstekniker och skapa värde för MAXI, dess kunder och medarbetare.

I rollen ingår en stor portion service, både mot intern kund (MAXI:s medarbetare) och extern. Det är därför viktigt att du som person är tydlig / kommunikativ, motiveras av att skapa bättre förutsättningar för kollegor och kunder samt har lätt för att prioritera bland uppgifter.

Vidare ser vi att du:
 • Är trygg i dig själv
 • Trivs med ansvar
 • Tar initiativ till förbättringar
Det är även meriterande om du:
 • Gått BAM (bättre arbetsmiljö)
 • Innehar cert / utbildning heta arbeten, truckkort eller skyliftutbildning
Vad erbjuder vi dig?
Här erbjuds du en varierad, teknisk roll där du, oavsett om du vill byta från liknande eller testa ett nytt område, kommer lära dig mycket nytt, se effekterna av ditt arbete och ha roligt under tiden. Du kommer spendera dina dagar på en arbetsplats som, genom sin goda service och med det återkommande besökare, har möjlighet att ge tillbaka till samhället genom att stödja Ronald McDonald, Tappra barn, Stadsmissionen; Erikshjälpen och idrott utan gränser. Utöver dessa stöttar och samarbetar vi med en mängd barn- och ungdomsidrottsklubbar runt om i Linköping. MAXI och dess personal ser fram emot att lära känna dig och står redo att ta del av dina kunskaper och se till att du får en bra introduktion in i företaget. Tjänsten är på heltid måndag-fredag 07-16. Välkommen!

Ansökningsförfarande
I denna rekrytering samarbetar Maxi ICA Stormarknad Linköping med Skill. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Rasmus Rosander, rasmus.rosander@skill.se.
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skill

Placering

Linköping