Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare/-tekniker

Fastighetssnabben AB · Stockholm · Ansök senast 25 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fastighetssnabben har fått utökat förtroende från våra kunder. Vi behöver därför förstärka organisationen med fastighetsskötare/-tekniker i Stockholm.

I tjänsten arbetar du med skötsel av fastigheter och hanterar felanmälda ärenden. Du utför tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter. Det kan förekomma yttre skötsel med variation efter årstid. Säkerhetsklassning kan komma att genomföras, vilket innebär att det ställs särskilda krav på dig som person.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom ventilation samt styr och regler. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetat med fastighetsunderhåll, drift och service. Du har utbildning på gymnasienivå inom fastighet eller teknik alternativt annan relevant erfarenhet. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.

Du ska vara självgående och ha lätt att ta till dig instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett intresse för teknik och tycker om att lösa problem. Du har även förmågan att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver för att göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas och vi eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2023-02-19. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Thomas Pettersson, platschef, 010-424 10 58

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fastighetssnabben AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons