Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare sommarjobb till Trosa/Vagnhärad

Fastighetsskötare sommarjobb till Trosa/Vagnhärad

HSB Södermanland · Nyköping · Ansök senast 25 apr.

Heltid · Säsongsjobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HSB Södermanland är den regionala HSB-föreningen i Nyköping, Oxelösund, Eskilstuna, Strängnäs, Trosa, Vagnhärad, Katrineholm och Flen. Vi arbetar med allt från att bygga och förvalta bostäder till utbildning och löpande rådgivning.

Våra ledord är Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan – ETHOS. Våra ledord ska visas både i förhållningssätt och inte minst i handling. Vi förmedlar en positiv inställning till våra kunder och tar hand om varje uppgift med engagemang och professionalism.

HSB Södermanland är just nu inne i en mycket utvecklande fas där vi vässar våra kompetenser och tjänster för att ytterligare stärka vårt erbjudande till marknaden. Vår devis att vara den aktör som har det bästa anseendet på marknaden har nog aldrig varit så spännande som den är just nu.

HSB Södermanland söker fastighetsskötare för sommarjobb till Trosa och Vagnhärad.

Trivs du att arbeta med service och har stort intresse för trädgård och grönyteskötsel ska du söka dig till oss på HSB Södermanland. Jobbet som fastighetsskötare är både roligt och utvecklande och för dig som gillar att ta ansvar är det den perfekta utmaningen. Nu söker vi flera medarbetare för sommarjobb hos oss.


Huvudsakliga arbetsuppgifter

I rollen som fastighetsskötare är du en viktig del av vårt team som som utför trädgårdsarbete hos våra kunder. I rollen ingår kundkontakt.

Om dig

Du är självgående och har ett eget driv. Du är en positiv person som har förmågan att fatta egna beslut samt en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbeten och om du har B-körkort är det meriterande. Tjänsten kräver också att du är serviceinriktad, öppen och utåtriktad, samtidigt som du är noggrann och ordningsam. Du ska vara fyllda 17 år för att sommarjobba hos oss.


Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med en god arbetsmiljö. Samt ett trevligt arbetsklimat där du som medarbetare får använda din drivkraft och ges möjlighet att göra skillnad varje dag. Vi har kollektivavtal och därmed avtalsenliga löner.

Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Vi upplever glädje, tillit och respekt på arbetsplatsen och den känslan ska även omfatta våra medlemmar, hyresgäster och kunder.


Kontakta Servicechef Pia Skälhammar, tel. 010-442 55 47, om du har några frågor om tjänsten.

Välkommen med din ansökan senast den 25 april. Vi tillämpar dock löpande urval så ansök redan i dag. I din ansökan ber vi dig att ange vilken ort du söker till.



Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HSB Södermanland

Placering

Nyköping

Kontaktperson

HSB Södermanlands län Ek För

Dela jobbannonsen

Anmäl annons