Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare sökes till Gladsheim Fastigheter i Skara

Fastighetsskötare sökes till Gladsheim Fastigheter i Skara

Gladsheim Skara AB · Skara · Ansök senast 15 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gladsheim Fastigheter grundades år 2018 och är ett fastighetsbolag som huvudsakligen förvaltar och förädlar hyresbostäder i mellanstora svenska orter. Vi har ett fokus på en hållbar och långsiktig utveckling genom långsiktigt ägande.  Idag har bolaget fastigheter i Arboga, Eskilstuna, Karlskoga, Skövde samt Skara och Töreboda. Vår ambition är att fortsätta förvärva nya fastigheter och löpande förbättra beståndet genom renoveringar. Vi vill, genom våra renoveringar, skapa attraktiva bostäder och erbjuda våra hyresgäster ett trivsamt och tryggt boende. Att samtidigt uppgradera fastigheterna ur ett ekologiskt perspektiv är för oss en självklarhet.

Arbetsuppgifter
I rollen som fastighetsskötare ansvarar du för inre och yttre skötsel på fastigheter inom ditt tilldelade område. Du arbetar med alltifrån gräsklippning, häckklippning och lättare snöröjning till avhjälpande underhåll och ser till att det är fint och iordning i våra bostadsområden. 

Profil
För att passa i rollen ser vi att du är händig och har ett stort intresse av att hålla ordning och reda. Du har tidigare erfarenhet av inre och yttre fastighetsskötsel och har du också en utbildning inom fastighet eller trädgårdsskötsel ser vi det som meriterande. Som person är du positiv, lojal och stresstålig och trivs med att arbeta fysiskt.
Då vår vardag är digital ser vi  gärna att du har grundläggande IT-kunskaper. Du innehar B-körkort och behärskar du förutom svenska även andra språk som t.ex. arabiska ser vi det som meriterande. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och lokal förankring. 


Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Monika Psag-Milicic på 072-003 01 29. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ber dock också sökande ha hänsyn till att rekryteringsprocessen kan komma att sträcka sig under kommande semesterperiod men vi behandlar din ansökan så snart vi kan. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. 

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gladsheim Skara AB

Placering

Skara

Kontaktperson

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons