Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare med känsla för service

Götenebostäder, AB · Götene · Ansök senast 12 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Det är mycket på gång i topp tio Sverige näringslivsrankade Götene kommun och hos oss på GöteneBostäder. Med spännande industrietableringar i närområdet och ett nytt mål att öka antalet medborgare i kommunen kommer GöteneBostäders pågående nyproduktion, med inflyttning hösten 2023, mycket lägligt. Samtidigt innebär detta att bolaget behöver höja kompe­tens- och ser­vicenivån i för­valt­ningen av alla våra fastigheter. Har du intresse, erfaren­het av och en bred kom­pe­tens vad gäller fastighe­t­ers drift och skötsel? Är du öppen för att arbeta med mo­dernt och mobil­baserat IT-stöd? Vill du dessutom dagligen möta kunder och få dem att kän­na sig nöjda? Välkommen att söka tjänst som fastig­hetsskötare och bli en i gänget hos oss!

Arbetsuppgifter

I grunden är din huvudsakliga arbetsuppgift att medverka i drift och skötsel av såväl våra byggnader som utemiljö­er i alla våra bostads­områden och i de orter där de finns. Även mer specialiserade arbets­uppgifter för att sköta om bolagets fastigheter kan ingå i ditt upp­drag, beroende på din kompetensprofil. I tjänsten ingår också schemalagd beredskap för snöröjning under vinter­säsongen.

Kvalifikationer

Du har helst fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning/kompetens som arbetsgivaren ser som likvärdig, ex­empelvis inom VVS, drift/energi eller bygg. Du är också van att använda maskiner för gräsklippning, snöröjning och liknande. Du har därutöver förmåga att i din arbetsplanering använda mobilbaserade app-verktyg för serviceanmäl­ningar, ronderingar och fastighetsstyrning samt god professionell vana att använda dator för exempelvis e-post och olika webbaserade system eller andra fastighetsrelaterade programvaror.

Värdegrund och personliga egenskaper

GöteneBostäders värdegrund sammanfattas med orden Mänsklig, Professionell, Ansvarstagande och Håll­bar. Vi för­väntar oss att du som söker tjänsten har tagit del av värdegrunden på vår hemsida www.gotenebostader.se och kan redogöra för hur du känner igen dig själv i den. Vi värdesätter framför allt att du är ansvarsfull och ordningsam och att du har god social kompetens och för­måga att planera och arbeta såväl själv­ständigt som i lag tillsammans med andra. Du är medveten om att vi lever i en föränderlig miljö som ibland kräver snabb anpassning till nya förutsättningar. Det är också mycket viktigt att du kan bemöta våra hyres­gäster på ett bra och professionellt sätt samt att du har god för­måga att samarbeta med såväl ar­bets­kamrater som externa kunder och entreprenörer. I GöteneBostäders rekryter­ingsarbete kan personliga egenskap­er komma att be­dömas som avgörande i förhållande till formella kvali­fikationer.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, provanställning kan bli aktuell. Tillträde efter överenskommelse. Lön och villkor enligt Fastigos F-avtal med Fastighetsan­ställdas förbund - ange löneanspråk i ansökan. B-körkort för manuell växellåda erfordras. Finns ett eventuellt förarbevis för lastmaskin så ta gärna med det i din ansökan.

Mer information

För ytterligare information, kontakta vår förvaltare Michael Dickens, 070-588 11 01.

Ansökan

Din ansökan märkt Fastighetsskötare vill vi gärna ha så snart som möjligt dock senast onsdagens den 12 april 2023 till mailadress kundservice@gotenebostader.se

Personuppgifter

Genom att skicka in en ansökan godkänner du att GöteneBostäder får hantera de person­uppgifter du lämnar inom ramen för denna rekrytering.

Allmännyttiga AB GöteneBostäder är ett av Götene kommun helägt aktiebolag. Vi är 10 personer anställda och omsätter närmare 40 mnkr per år. Bolaget är kommunens största hyresvärd – äger och förvaltar ca 460 hyreslägenheter och drygt 20 lokaler – och säljer också fastighetsskötartjänster till andra. Våra fastigheter finns i Götene, Källby och Lundsbrunn. Hos GöteneBostäder ges du möj­lighet till personlig utveckling genom bland annat kompetensutveckling och friskvårdsbidrag. Bolaget arbetar kundorienterat och involverande med ständig förbättring som ledstjärna för det dagliga arbetet. Läs mer på www.gotenebostader.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Götenebostäder, AB

Placering

Götene

Kontaktperson

AB Götenebostäder

Dela jobbannonsen

Anmäl annons