Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare Gbg norr

FASTIGHETS AB BALDER · Göteborg

·

Ansök senast 7 maj (1 dag kvar)

Våra kollegor i norra Göteborg söker en ny kollega!

Är du intresserad av ett jobb inom fastighetsskötsel? Trivs du med att alltid vara i farten samt drivs av att leverera ett bra arbete?

Då är du kanske precis den vi söker!

Balder är ett spännande fastighetsbolag som fortsätter att växa och utvecklas och den snabba utvecklingen beror på nyinvesteringar men också på att Balder har engagerade och kunniga medarbetare som tillsammans skapar resultat. Till Göteborg söker vi nu efter en fastighetsskötare som vill sköta om våra kommersiella fastigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara:

· Underhåll och förebyggande arbete i och runt fastigheterna genom ronderingar, mottagande och utförande av felanmälan samt återkoppling till kund. Utförande kan t.ex. vara mindre reparationer samt städning.

· Inrapportering och uppföljning av statistik för energi- och vattenförbrukning.

· Daglig kontakt med våra hyresgäster och samarbetspartners.

Arbetet är självständigt och din uppgift är att se var förbättringar behöver göras samt hitta lösningar på de utmaningar som uppstår. Vissa delar av ditt arbete sker digitalt så det krävs viss datorvana/användning av iPhone. Önskvärt är att du har kunskaper och utbildning av något slag inom elektriska installationer. Kunskap inom VVS-tekniska anläggningar, ventilation samt styr- och reglerteknik är meriterande.

Din ansökan

Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag, dock senast 7e maj 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I din ansökan ber vi dig att inkludera CV. Har du frågor om tjänsten så tveka inte att kontakta rekryterande chef Kevin Holgersson via kevin.holgersson@balder.se

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan kan genomföra så fort du får möjlighet.

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FASTIGHETS AB BALDER

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Fastighets AB Balder