Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsskötare / Fastighetstekniker

Fastighetsskötare / Fastighetstekniker

Bravura · Malmö · Ansök senast 4 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta på ett växande företag i en roll med mycket eget ansvar? Har du erfarenhet av rollen som fastighetsskötare och lockas av att arbeta självständigt? Vi söker dig som är lösningsorienterad och som motiveras av att leverera god service. Heimstaden i Malmö söker just nu en serviceminded och praktisk person till tjänsten som fastighetsskötare.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Heimstaden.

Om företagetHeimstaden är ett ledande europeiskt bostadsfastighetsbolag med en vision om att förenkla och förgylla kundernas liv genom omtänksamma boenden - Friendly Homes.

Företagets ambition är att växa på ett ansvarsfullt och hållbart sätt tillsammans med samarbetspartners som delar deras värderingar. Samhälleliga bidrag är viktigt för Heimstaden. De har ett livslångt perspektiv på sina fastigheter, vilket innebär att de bygger, utvecklar och förvaltar hållbara och moderna hem med rätt standard.

Heimstaden växer hela tiden och för att kunna leverera lika god service som på andra orter söker de en ny kollega till Malmöteamet!

ArbetsuppgifterI rollen som fastighetsskötare har du i huvudsak ansvar för fastigheternas inre och allmänna miljö. Du startar varje morgon på Heimstadens kontor i Malmö för att sedan åka ut till fastigheterna med din servicebil. Du granskar att allt är rent och snyggt i och omkring fastigheterna samt vid behov åtgärdar ärenden som hyresgästerna anmält. Uppdragen kan innebära allt från att rensa avlopp, åtgärda diverse vvs-ärenden, kontrollera fastighetens belysning till att göra olika avläsningar. En av dina viktigaste arbetsuppgifter är således att underlätta för hyresgästerna genom att lösa deras problem. Vidare ansvarar du över ronderingen av fastigheten. Du ansvarar dessutom för brandsäkerheten genom att säkerställa att alla utrymmen är fria och att allt fungerar som det ska. Rollen innefattar en hög grad service och fokus ligger på att göra hyresgästen nöjd. Övriga arbetsuppgifter kan vara allt från materialinköp till sakgranskning av fakturor och tidsrapportering. Heimstaden arbetar med mobil arbetsorderhantering som sker via en applikation i telefonen. Fastighetsskötaren ansvarar för ett flertal fastigheter.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning eller praktiska arbetserfarenheter
  • Erfarenhet som Fastighetsskötare / Fastighetstekniker / Vaktmästare
  • God telefon- och datorvana
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Vi ser att personen som söker tjänsten är självständig och ansvarstagande vad gäller att planera sin dag och driva sina arbetsuppgifter framåt. Du som person ska vara initiativrik, lösningsorienterad och praktiskt lagd för att på bästa möjliga sätt kunna uppfylla hyresgästernas behov. Det förekommer mycket kontakt med hyresgäster vilket innebär att du gärna har en fallenhet och förståelse för att leverera god kvalitativ service. Rollen möjliggör således varierade arbetsuppgifter vilket innebär att du som person gärna är flexibel och lösningsorienterad. Huvudmålet för en fastighetsskötare är alltid att göra hyresgästen nöjd och förstå vad i omgivningen det är som skapar värde för dem.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fastighet, fastighetsskötare, fastighetsskötsel, fastighetsarbetare, skötare, vaktmästare, bovärd, service, malmö, heltid, underhåll, drift, installation, fastighetstekniker, tekniker, husvärd

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons