Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetssamordnare

Stockholm Vatten AB · Stockholm · Ansök senast 19 dec. (11 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi satsar stort på Stockholms framtida avloppsrening och bygger ett av världens modernaste avloppsreningsverk med miljö och hållbarhet i fokus i Henriksdal. Vi söker en erfaren fastighetsingenjör som vill vara en del av denna resa och bidra till att göra detta möjligt. Du kommer ha ett övergripande funktions- och systemansvar för fastighetsfrågor i löpande verksamhet och projekt. Vill du utvecklas i en verksamhet som genomgår en spännande förändringsresa? Då är det dig vi söker!

Din nya arbetsplats är belägen i Henriksdal, centralt placerad mellan Stockholms innerstad och Nacka. Du kommer tillhöra en enhet som har uppdraget att förvalta och utveckla fastigheten och anläggningen.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Under de närmaste åren kommer Henriksdals reningsverk vara föremål för många och omfattande om- och tillbyggnationer. Din utmaning kommer vara att ansvara för förvaltningen av fastighetsplanen och utveckla arbetsområdet för byggnader, mark, berg, transportsystem samt trycksatta anordningar. Det gör du i samarbete med de expertfunktioner som finns inom Stockholm Vatten och Avfall samt bolagets externa intressenter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ansvara för anläggningens kravspecifikation inom ansvarområdet.
  • Upprätta lång- och kortsiktiga FU planer inom ansvarsområdet.
  • Ta fram kontrollplaner inom ansvarsområdet som säkerställer att vi följer lagrum och övriga krav.
  • Driva underhålls- och verksamhetsutvecklingsprojekt enligt projektmodell.
  • Delta som sakkunnig och kravställare i utveckling/investeringsprojekt.
  • Granska ritningar och dokumentation vid nyinstallationer inom ansvarsområdet.
  • Agera mottagare av projekt inom ansvarsområdet och godkänna leveransen.
  • Bevaka teknikutvecklingen inom området på marknaden och lämna förslag till förbättringar.

Personliga egenskaper


Arbetet innebär mycket frihet under ansvar varför du behöver vara ansvarsfull, självgående, noggrann, initiativtagande och kommunikativ med kollegor, chefer, projektledare och andra. Kontakter med andra inom bolaget och med externa konsulter och entreprenörer kommer att vara ofta förekommande i din roll, så stora krav ställs på affärsmässighet i kombination med social kompetens. Vidare behöver du vara drivande, problemlösande men samtidigt lyhörd och inte vara rädd för att ställa frågor. Du tycker naturligtvis om att arbeta både enskilt och i grupp och tillsammans aktivt bidra till god stämning på enheten.

Förutom spännande arbetsuppgifter, kompetenta kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som gym i huset, kompetensutveckling och bra flextidsvillkor

Din bakgrund

Vi tror att du är en erfaren ingenjör med inriktning mot fastighet, anläggning, bygg, eller motsvarande. Meriterande är erfarenhet av projektledning och BAS-U/BAS-P. Körkort B är ett krav.

Dina frågor

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Mikael Lind på 08-522 133 56 eller sektionschef Simon Andersson på 08-522 134 17. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du via vår kundtjänst 08-522 120 00.

Din ansökan

Sök tjänsten som fastighetssamordnare senast den 19 december 2021. Intervjuer sker löpande under rekryteringsprocessen.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Stockholm Vatten AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Enhetschef Mikael Lind

08-522 133 56