Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsförvaltare

Gästrike Fastigheter AB · Gävle · Ansök senast 14 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fastighetsförvaltare

Gästrike Fastigheter förvaltar idag över 250 000 kvm lokaler/bostäder centralt belägna fastigheter i Gävle, Sandviken, Skutskär, Öregrund, Västerås, Surahammar, Köping, Hallsberg, Gusselby och Rättvik och tillhandahåller både hyreslägenheter och verksamhetslokaler. Bolaget befinner sig i stark tillväxt med ständigt nya förvärv av fastigheter samt rörelser. Omsättningen ökar i samma takt och kommer att passera 600 miljoner SEK i omsättning på koncernnivå. Koncernen har idag ca 350 anställda.

Gästrike Fastigheter söker fastighetsförvaltare till Gävle

Har du ett starkt intresse för fastigheter och affärer? Vill du vara med på en rolig resa i ett expansivt bolag? Då skall du söka jobbet som fastighetsförvaltare för lokaler hos Gästrike Fastigheter!

Vill du vara med och utveckla Gästrike Fastigheter genom att säkerställa ett attraktivt utbud av affärslokaler? Är du van vid att skapa goda dialoger med lokalhyresgäster, både i förhandling och i löpande kontakter? Då är det här jobbet för dig.

Om tjänsten

Som lokalförvaltare hos Gästrike Fastigheter i Gävle kommer du att ansvara för kommersiella lokaler. Du kommer att vara kundansvarig mot befintliga lokalhyresgäster och hyr ut lokaler när de blir lediga. Ditt ansvar omfattar att sköta ett antal fastigheter såväl ekonomiskt som tekniskt.

Du tar fram säljmaterial för visningar och marknadsför lokaler samt ansvarar för kontraktsskrivning.

I din roll som lokalförvaltare är du ansvarig för är att sköta löpande förhandlingar samt bedöma och beställa ombyggnader och anpassningar för nya och gamla kunder. Det är viktigt att du trivs i en serviceinriktad roll då du förväntas arbeta för långsiktiga relationer med såväl befintliga som nya kunder, men också kontakter med myndigheter, arkitekter, projektledare och kollegor inom Gästrike Fastigheter.

I ditt arbete som lokalförvaltare kommer du att ha många interna och externa kontakter, det är därför viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt att du behärskar Office-paketet. Andra egenskaper som värdesätts är att du är kreativ och flexibel samt har god förhandlingsvana.

Din profil

Då rollen innefattar många olika typer av tekniska, ekonomiska och juridiska moment söker vi efter en erfaren person med följande kvalifikationer:

  • Relevant utbildning inom byggteknik, förvaltning eller motsvarande.
  • Minst tre års erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning.
  • God förståelse för hyresjuridik och fastighetsekonomi.
  • Kännedom om de tekniska krav som ställs på olika kommersiella fastigheter.
  • Datavana och bra kunskaper inom med Officepaketet.
  • B-körkort, lokalerna ligger utspridda på olika orter (Sandviken, Gävle, Rättvik, Västerås m.fl.)

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du en engagerad person som tar initiativ och driver dina projekt och affärer mot uppsatta mål. Som person är du självgående, flexibel och har ett gott omdöme när det gäller att ta beslut. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, kommunicerar både muntligt och skriftligt på ett tydligt sätt och skapar goda relationer såväl internt som externt. Ansvarfull, serviceinriktad och kreativ är framgångsfaktorer i ditt dagliga arbete.

Vad Gästrike Fastigheter erbjuder dig

Du erbjuds ett omväxlande och självständigt arbete med stort utrymme för kreativitet i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. Du får ett tydligt uppdrag och får vara med och skapa en process i en stor koncern med många utvecklingsmöjligheter.

Gästrike Fastigheter kännetecknas av engagemang, kundfokus, affärsnytta och nytänkande.

Välkommen med din ansökan

Om du tycker att tjänsten som lokalförvaltare hos Gästrike Fastigheter i Gävle passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Gustafsson på

mats.gustafsson@g-f.se eller 070-604 66 35.

Vänta inte med att skicka in din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gästrike Fastigheter AB

Placering

Gävle

Kontaktperson

Gästrike Fastigheter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons