Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsförvaltare

Frälsningsarméns Fastighets AB · Stockholm · Ansök senast 8 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fastighetsförvaltare, Stockholm

Har du tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning och vill ingå i ett härligt arbetslag där alla kollegor hjälps åt och delar med sig av sin kunskap? Vill du även arbeta i en organisation med ett starkt socialt engagemang som gör stor skillnad i vårt samhälle? Då kan du vara den vi söker till rollen som fastighetsförvaltare till Frälsningsarméns fastighetsbolag. 

Fastigheter över hela landet för många olika ändamål
Frälsningsarmén äger ett stort antal fastigheter runt om i Sverige som används för många olika ändamål. Den centrala förvaltningsorganisationen utgår från huvudkontoret på Östermalm i Stockholm. Tillsammans ansvarar man för fastighetsbeståndet runt om i landet som bland annat består av bostäder, butikslokaler, kontor och hotellfastigheter. 
 
Frälsningsarmén har ett långsiktigt perspektiv på sitt fastighetsinnehav, med fokus på ett stabilt och hållbart ägande. Huvudmålet med fastighetsverksamheten är att generera ett bra och stabilt ekonomiskt överskott till Frälsningsarméns många olika samhällsnyttiga verksamheter, samt att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler.

Här blir du en del av en välkomnande arbetsplats med kompetenta kollegor som kommer från olika bakgrunder. Gemensamt är viljan att bidra till ett bättre samhälle och trivseln på arbetsplatsen värderas mycket högt!


Om tjänsten 
Du blir en viktig lagspelare i den övergripande förvaltningsorganisationen som idag består av nio personer. Samarbete, delaktighet och en härlig teamkänsla präglar vardagen. Som fastighetsförvaltare arbetar du tillsammans och nära med övriga delar i organisationen för att på bästa sätt ta hand om dina fastigheter och hyresgäster.


Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planera och ansvara för den löpande förvaltningen, med huvudfokus på bostadsfastigheter.
  • Ta fram underhållsplaner och aktivt arbeta för ett bra driftnetto.
  • Ansvara för myndighetskrav och egenkontroller.
  • Planera, upphandla och genomföra mindre ombyggnads- och renoveringsprojekt.
  • Skapa och upprätthålla goda relationer med hyresgäster.
  • Aktivt arbeta för effektivisering av processer och rutiner för fastighetsförvaltningen.
  • Aktivt bidra till ett bra samarbetsklimat i arbetsgruppen.

Din profil
Vi söker i första hand dig som har några års erfarenhet av fastighetsförvaltning, helst med inriktning mot bostäder. En fastighetsinriktad vidareutbildning är meriterande, relevant arbetslivserfarenhet är också något som prioriteras högt.

Du har god vana av att skapa långsiktiga hyresgästrelationer och tidigare erfarenhet av underhålls- och renoveringsprojekt samt kostnads- och budgetansvar. Ett extra plus är om du dessutom har ett intresse för miljö- och hållbarhetsfrågor samt digitalisering.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Vem är du?
Du identifierar dig som en prestigelös, jordnära, engagerad och hjälpsam lagspelare. Vidare har du ett stort fokus på hur du tillsammans med dina kollegor kan skapa värde och kvalité både för hyresgästerna och utvecklingen av det gemensamma fastighetsbeståndet.

Du tar gärna egna initiativ och har en förmåga att strukturerat och med stor nyfikenhet hitta bra lösningar. Vi ser även att du trivs i en roll med många kontaktytor och har en naturlig förmåga att skapa goda relationer.

Vad Frälsningsarmén erbjuder dig 
Här får du känslan av att arbeta på ett litet och trevligt fastighetsbolag – där du räknas och gör skillnad! Du erbjuds ett ansvarsfullt och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter och trevliga kollegor hos en organisation som värnar omsorg och omtanke.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som fastighetsförvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Frälsningsarmén fastighets AB med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post. 

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Linda Lindkvist på linda.lindkvist@fasticon.se eller 070-635 25 49. Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 5 juni.

Vi arbetar utifrån en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Det innebär att fokus är på de kompetenser som krävs i den aktuella tjänsten och organisationen. Därför kommer du i första steget av processen få besvara ett antal urvalsfrågor i samband med att du söker tjänsten. Därefter kan du få genomgå arbetspsykologiska tester, besvara ett digitalt frågeformulär med kompetensbaserade frågor, intervjuas kompetensbaserat av Fasticon samt bjudas in till intervju hos arbetsgivaren. Dessutom genomförs alltid en bakgrundskontroll innan anställning. 

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Frälsningsarméns Fastighets AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Fasticon Kompetens AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons