Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsförvaltare till Eskilstuna

Fastighetsförvaltare till Eskilstuna

Tunafastigheter · Västerås · Ansök senast 30 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till ett familjeägt bolag som bryr sig om dig som anställd. Tunafastigheter är ett välkänt och etablerat företag verksamma inom fastighetsförvaltning och utveckling på lokal nivå i Eskilstuna. De söker nu en fastighetsförvaltare för att förstärka arbetsgruppen. Kan detta vara du? Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu för Tunafastigheters räkning en fastighetsförvaltare till det lokala teamet i Eskilstuna. Som ett kommersiellt fastighetsbolag inriktar sig Tunafastigheter mot små och medelstora företagshyresgäster inom bland annat industri, lager och yrkesrelaterad handel. Att vara anställd hos Tunafastigheter är att vara anställd i en liten organisation med stora möjligheter. Man arbetar långsiktigt i alla sina projekt kopplat till både tillväxtmöjligheter och fastighetsutveckling. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Tunafastigheter, frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Arbetsuppgifter
Rollen som fastighetsförvaltare innebär en stor bredd av arbetsuppgifter med övergripande ansvar för såväl teknisk som avtalsmässig förvaltning. Du får en gedigen introduktion i arbetet och allt eftersom du växer i din roll vidgas dina ansvarsområden. Arbetsuppgifterna kommer att innefattas av följande områden:
  • Avtalshantering
  • Teknisk förvaltning
  • Hyresadministration
  • Felanmälan
  • Uthyrning
  • Fastighetsutveckling
Krav för tjänsten:
  • Examen från högskola eller universitet inom fastighetsekonomi, lantmäteri eller fastighetsbyggnad alternativt som civil-/högskoleingenjör inom teknik eller bygg.
Den vi söker:
Trivsel är en stor del i att flertalet anställda har arbetat där under många år. För att trivas i din roll och på bolaget tror vi därför att du är prestigelös och räds inte för att hugga i vid behov. Då rollen innefattar stora inslag av uthyrning är du affärsdriven och lockas av att förhandla och göra affärer. Tjänsten innefattar således mycket kontakt med kunder, hyresgäster, leverantörer och kollegor. Du förväntas därför ha en god känsla för att hantera och kommunicera med andra människor samt agera professionellt. Du är strukturerad i ditt arbete i kombination med ett resultatinriktat driv att få pågående processer framåt.

START: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

OMFATTNING: Heltid

STAD: Eskilstuna

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Malin Qvarsell, Konsultchef, malin.qvarsell@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tunafastigheter

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons