Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsförvaltare till Berlings Fastigheter, Halmstad

Fastighetsförvaltare till Berlings Fastigheter, Halmstad

Berlings Fastigheter · Halmstad · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi välkomnar dig till ett anrikt familjeföretag med trygg ekonomi, intressant fastighetsbestånd och mycket frihet i din roll. Kanske är du nyexaminerad eller har hunnit jobba några år, eller kanske studerar du för tillfället och vi redan nu kan kila in dig efter önskemål och hitta en plan. Du gillar att hitta lösningar och skapa ordning o reda, självklart ligger arbete med fastigheter dig varmt om hjärtat och du klarar av att arbeta på egen hand och tar egna initiativ. Vi behöver din kunskap samtidigt som vi gärna utvecklar dig vidare.

Om vår kund

Berlings Fastigheter förvaltar drygt 120 lägenheter och 20 kontor/lokaler i centrala Halmstad samt 3 industrifastigheter vid Halmstads södra infart. Nu pågår flera ny- och ombyggnationer med nya bostäder samt hyresgästanpassningar i lokaler.

Fastighetsbeståndet är privatägt av familjen Berling där man nu behöver en sammanhållande funktion i sin fastighetsförvaltning.

Dina arbetsuppgifter

Som Fastighetsförvaltare på Berlings Fastigheter arbetar du i ett mindre fastighetsbolag vilket innebär att dina insatser snabbt syns och du ger avtryck. Det gör också att du förväntas att ta egna initiativ och beslut där det krävs, du har stor frihet att förvalta och utveckla ditt arbete. Dina arbetsuppgifter kopplas såklart till de klassiska uppgifter som kopplas till en roll som Fastighetsförvaltare. Vi radar om några här:
  • Kontakt med befintliga hyresgäster, uthyrning av lokaler och lägenheter
  • Underhållsplanering
  • Arbetsledning och samarbete med våra två fastighetsskötare
  • Uppdateringar på hemsida
  • Kontraktsfrågor kopplat till hyresgäster
  • Myndighetskontakter, Taxeringsuppgifter, OVK, Radonmätning och egenkontroll
Utöver detta får du chansen att implementera ett nytt fastighetsprogram, organisera arbetet med förvaltningen och utveckla det. Vi tror att du kommer med nya kunskaper och idéer som tillsammans med befintlig kunskap skapar spets, ordning och effektivitet.

Din profil

Din personlighet kommer bli avgörande för oss. Vi är en familjär arbetsplats och ett relativt litet gäng och ditt avtryck blir därför desto större. Du kommer ha mycket kontakter externt men jobbar ganska mycket på egen hand vilket gör att det är viktigt att du är självgående och klarar av att ta egna beslut och föra utvecklingen vidare på egen hand.

Det vi tror är viktigt att du som person utstrålar och har i din personlighet är:
  • Sinne för ekonomi
  • Ordning och reda
  • Integritet
  • Problemlösning
  • Självgående
Vi tror att du har en utbildning inom fastighetsförvaltning eller likvärdig erfarenhet som du skaffat dig i arbetslivet. Du pratar och skriver svenska obehindrat och innehar självklart datavana.

Sökord

Fastighetsförvaltare

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Berlings Fastigheter

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Anders Jansson

073 542 93 60

Dela jobbannonsen

Anmäl annons