Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsförvaltare Regionfastigheter, södra distriktet

Fastighetsförvaltare Regionfastigheter, södra distriktet

Region Dalarna · Falun · Ansök senast 7 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fastighetsförvaltare Regionfastigheter, södra distriktet

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Arbetsuppgifter
Regionfastigheter Dalarna svarar för Region Dalarnas samlade fastighetsförvaltning. Vårt uppdrag är att till regionens verksamheter erbjuda lokaler och service baserad på en hållbar samhällsutveckling. Våra största objekt är länets sjukhus, men vi förvaltar även folkhögskolor, vårdcentraler, resecentra m m i länets samtliga kommuner. Investeringstakten är ca 500 mnkr årligen. Regionfastigheter är inne i ett expansivt skede och behöver förstärka med en förvaltare.

Som ansvarig förvaltare på vårt södra fastighetsdistrikt arbetar du med förvaltning av ca 90 000 kvm förvaltad yta och ytterligare ca 38 000 kvm inhyrda lokaler. Fastighetsdistriktet omfattar i första hand kommunerna Avesta, Ludvika, Säter och Hedemora, men hela länet blir ditt arbetsfält.

Dina viktigaste uppgifter blir att underlätta för våra hyresgäster genom att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler. Väsentliga aktiviteter i tjänsten är att skapa och vidmakthålla goda kundrelationer och ansvara för distriktets långsiktiga utveckling och resultat. Fastighetsutveckling och lokalplanering, fastighetsinvesteringar, fastighetsdrift, underhållsplanering och uthyrning ingår också i ditt ansvarsområde. Till ditt stöd finns en kompetent och väl sammansvetsad organisation med tekniska förvaltare, projektledare, lokalplanerare, tekniska specialister m fl.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har några års branscherfarenhet inom fastighetsförvaltning alternativt som konsult eller entreprenör. Du har utbildning som civilingenjör eller högskoleingenjör alternativt annan för tjänsten relevant högskoleutbildning. Eftersom ansvarsområdet är brett är det en fördel med fördjupad kompetens inom något eller flera av områdena lokalförsörjning, kundrelationer, fastighetsekonomi och teknik. Du har god kännedom om lagar, bestämmelser och standarder inom området. Du är en god administratör och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift.

Arbetet innehåller många kontakter med hyresgäster, fastighetsägare och leverantörer, vilket innebär att det ställs krav på din förmåga att vara lyhörd, förhandla och att göra långsiktiga avvägningar. Viktigt är att du självständigt och tillsammans med andra kan driva projekt. Du är utåtriktad, har lätt för att skapa goda relationer och har god förmåga att arbeta självständigt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Region Dalarna

Placering

Falun

Kontaktperson

Kristina Appelberg

023-490138

Dela jobbannonsen

Anmäl annons