Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetsförvaltare / Förvaltare till HSB

Fastighetsförvaltare / Förvaltare till HSB

Bravura · Malmö · Ansök senast 12 juli

Heltid

Är du intresserad av en förvaltarroll där du får arbeta med ett helhetsansvar? Vill du få möjlighet att utvecklas i en stor organisation? Då är detta tjänsten för dig, ansök redan idag!

Om tjänstenDet här är ett interimuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos HSB.

Om företagetHSB är ett kooperativt bostadsföretag som erbjuder nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter i attraktiva områden. Dom tillhandahåller trygg fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och sina egna hyresfastigheter i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Vellinge och Trelleborg. HSB Malmö som bildades 1925 är en av Sveriges 26 självständiga HSB-föreningar. Verksamheten bedrivs som en medlemsägd kooperativ ekonomisk förening. Utöver att HSB Malmö äger drygt 2300 hyresrätter och förvaltar över 30 000 bostadsrätter, erbjuds administrativa och tekniska konsulttjänster till såväl fastighetsägare som bostadsrättsföreningar. HSB erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete på sitt moderna kontor i Turning Torso med trevligt arbetsklimat. Deras värderingar sammanfattas i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan.

ArbetsuppgifterSom förvaltare inom hyresfastigheter är du den primära kontakten gentemot kunden. Ditt uppdrag är att övergripande och strategiskt öka lönsamheten inom ditt fastighetsbestånd. Du ansvarar för budgetunderlag gällande periodiskt och löpande underhåll samt för framtagandet av årsplanerna. I din roll driver du fastighetsförvaltningen samt det löpande och periodiska underhållet. Du ansvarar också för skade- och försäkringsärenden, måluppföljning samt rapportering.

Som förvaltare har du personalansvar för områdets kundvärdar och ingår i ett team av förvaltare, uthyrare och projektledare. Att vara förvaltare hos HSB innebär ett varierat arbete med administrativa, analyserande, tekniska och kommunikativa arbetsuppgifter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en högskoleutbildning, gärna inom fastighet
  • 3-5 års erfarenhet inom fastighetsförvaltning
  • Erfarenhet inom arbetsledning
  • Goda kunskaper muntligt och skriftligt i svenska och engelska
  • B-körkort
Vi söker dig som är självgående i din roll som förvaltare. Du gillar att ta initiativ och är inte rädd för att ta ansvar. Du är välorganiserad och handlingskraftig med en naturlig förmåga att planera och prioritera ditt arbete. För att lyckas i rollen har du goda ledaregenskaper, är rak och noggrann och är inte rädd att sätta ner foten om det skulle behövas. Vi ser att du är serviceminded och trivs med att ha kundkontakt. Vidare är du positiv, stresstålig, koordinerande vilket visar sig i ditt brinnande engagemang för arbetet.

Övrig information
Start: Omgående, helst i Maj
Plats: Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: förvaltare, fastighetsförvaltare, fastighet, sommarjobb, hsb, malmö, kundservice, kund, arbetsledning, underhåll

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen