Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetschef

RIPAN HOTELL, CAMPING & RESTAURANG · Kiruna · Ansök senast 6 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Camp Ripan söker nu en Fastighetschef som utvecklar och tar hand om våra fastigheter. Som fastighetschef sitter du med i ledningsgruppen och ansvarar för drift och underhåll av alla fastigheter på anläggningen. Om oss

Camp Ripan inspireras av närheten till den samiska fjällvärlden, det frodiga Tornedalen och Kiruna, en levande stad i ständig förändring. Idé och design på vår anläggning utgår från dessa tre kulturer. Vi har personal och gäster från hela världen och jobbar i ett av Sveriges mest unika miljöer.

Camp Ripan är ett familjeägt företag som har stort fokus på hållbarhet och lokal förankring i hela verksamheten. Vi är Svanen, Nature´s best och Sustainable Arctic Destination certifierade.

Vår fastighet består av 90 stugor, spaanläggning, restaurang/huvudbyggnad, separat restaurangbyggnad, garage, förråd, padelhall och 80 campingplatser med tillhörande servicehus.

Vi söker dig som har erfarenhet av att sköta om flertalet fastigheter och kan göra både kortsiktiga och långsiktiga underhållsplaner.

Som fastighetschef på Camp Ripan har du också ett övergripande personalansvar som innebär planering och ledning av arbete i driften, rekrytering, schemaläggning och utbildning av fastighetsskötare. Du motiverar och inspirerar personalen till att leverera högsta kvalitet och service till våra gäster. Du är en del av teamet och lägger mycket fokus på att vara närvarande i driften. Du leder ditt team genom att visa vägen.

Tjänsten är en heltidstjänst och anställning sker löpande. Lön enligt överenskommelse. Facklig organisation är Unionen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

RIPAN HOTELL, CAMPING & RESTAURANG

Placering

Kiruna

Kontaktperson

Camp Ripan AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons