Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fastighetschef

Värmdö kommun · Värmdö · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner och här pågår bland annat landets enskilt största VA-utbyggnad. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö. Nu bygger vi unika bostäder i kulturhistoriska fabrikslokaler och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare och företagare. Den geografiska spridningen och bredden på de olika verksamheter som finns inom Värmdö kommun skapar dynamiska utmaningar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för Värmdös invånare och näringsliv.

Nu söker Samhällsbyggnadskontoret en Fastighetschef

Som Fastighetschef ansvarar du för kommunens fastighetsförvaltning. Det innebär ett ansvar över ett fastighetsbestånd som består av cirka 200 000 kvadratmeter lokaler i skolor, vård- och omsorgsfastigheter, idrottsfastigheter, kontor med mera. Du kommer att leda arbetet med planering och budgetering av nybyggnation, ombyggnation, förvaltning och underhåll av kommunens fastigheter samt ha helhetsansvaret för att det tekniska och ekonomiska resultatet. Du kommer ha ett nära samarbete med kommunens lokalstrateg.

Du ansvarar tillsammans med medarbetare bland annat för projektering, upphandling, entreprenadkontroll, besiktning, byggledning och kontroll beträffande ny-, om- och tillbyggnad av kommunala fastigheter. Du kommer att vara en viktig part i vårt arbete att verka mot uppsatta mål för bland annat energieffektivisering och trygghetsfrågor. Vidare ansvarar du också för planering och uppföljning av både löpande och planerat fastighetsunderhåll, drift och underhåll av kommunens lokaler, samt intern och extern uthyrning av lokaler och bostäder. Vi förväntas bibehålla en hög servicegrad mot våra kunder.

Du har budget-, verksamhets-, personal- och arbetsmiljöansvar för avdelningens cirka 15 medarbetare samt ingår i samhällsbyggnadskontorets ledningsgrupp.

Värmdö kommun står för ett tydligt ledarskap som gör det möjligt för dina medarbetare att utföra sitt arbete och själva ta ansvar för sin personliga utveckling och kompetens. Det innebär att ledarskap är din viktigaste arbetsuppgift.

Som stöd i ditt arbete erbjuder vi bland annat Värmdö kommuns Ledarakademi som är ett utvecklingsprogram speciellt framtaget för dig som chef och ledare i Värmdö kommun.

Vi söker dig som är en erfaren ledare inom fastighetsbranschen. Du har fokus på framdrift och är bra på att planera, prioritera och koordinera en komplex verksamhet. Du behöver ha helhetssyn och överblick, förståelse för politisk styrning, hög energinivå och gott omdöme. Uppdraget ställer höga krav på förmåga att driva utveckling i nära samarbete med interna och externa aktörer. Som ledare är du trygg och stabil med förmåga att skapa förutsättningar för medarbetare att växa och utvecklas i ett klimat som inspirerar till utveckling, effektivitet och stolthet. Du är civilingenjör eller har annan av arbetsgivaren bedömd akademisk utbildning eller erfarenhet. Du behöver ha god ekonomisk kompetens, och gedigen erfarenhet av att leda medarbetare och utvecklingsprocesser.

Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta i en politisk styrd organisation.

På en ort med stark tillväxt behövs en handlingskraftig fastighetsavdelning. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss utveckla vår underbara kommun!

Är du vår nästa fastighetschef?

Vårt erbjudande

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan

Du söker tjänsten via Jobbet.ses webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna.

Välkommen med din ansökan senast den 20 december 2020. Intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult

Sofie Skaränger, Jobbet.se 0703-426600, sofie.skaranger@jobbet.se. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Värmdö kommun

Placering

Värmdö

Kontaktperson

Ls Jobbet AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons