Fastighetsadministratör

Iver Sverige AB · Alingsås

·

Ansök senast 7 jan.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Fastighetsadministratör till expansiva Iver

Passar ord som strukturerad, orädd och driven in på dig? Ser du avsaknad av rutiner som en möjlighet snarare än ett hinder? Då behöver du ett jobb där du får göra det som du är bäst på, sätta klorna i situationen och styra upp! Har du dessutom en bred kunskap inom allt vad fastighetsadministration kan innebära, då välkomnar Iver dig med öppna armar!

Till kontoret i Alingsås söker de nu en fastighetsadministratör som kommer att arbeta i en bred roll. Du kommer i huvudsak stötta den nystartade Facility Management-avdelningen där du också kommer att ges ett stort eget ansvar. Du kommer även ha stora möjligheter att utveckla rollen utifrån din personliga bakgrund.

På ett fartfyllt och entreprenörsdrivet företag som Iver kommer ingen dag att vara den andra lik. Räkna med att du kommer ställas inför situationer där din problemlösningsförmåga sätts på prov. I gengäld kommer du att ges möjligheten att växa och utvecklas på ett expansivt bolag med högt satta mål!

Skapa din egen roll och ta Ivers Facility Management-avdelning till nästa nivå

Det är nu du förväntar dig en lista på arbetsuppgifter där du kan bocka av vad du har tidigare erfarenhet av och vad du skulle vilja utvecklas inom. Men nu är det en roll på Iver det handlar om, vilket innebär att du själv kommer att vara mycket delaktig i att skapa den listan. Med ditt öga för struktur så kommer du på ett naturligt sätt se vad som behöver göras. Din insats kommer att ta Ivers Facility Management-avdelning till en ny nivå, det är det enda som är säkert!

Du kommer ha ditt finger med i spelet på en väldig massa områden med fokus på fastighetssidan. Avtalsadministration kommer att vara en stor del av ditt ansvar. Avtalen rör både hyresavtalen för det dryga 20-talet fastigheter spridda över Sverige där Iver hyr kontor och serverhallar, samt serviceavtal för städ, reception, kaffeautomater m.m. Du kommer också att ha en löpande kontakt med bolagets hyresvärdar samt vara involverad i felavhjälpande underhåll genom att vara en länk mellan beställare och leverantör samt följa upp att åtgärderna blir korrekt utförda.

Dina arbetsuppgifter kan också handla om att ta fram underlag inför ISO-certifiering och hantera administrationen kring energideklarationer och revisionsbesiktningar. Du kommer att ha en hel del kontakter internt avseende hjälp med administration, bokningar, protokollföring med mera och extern kontakt med fastighetsägare och tjänsteleverantörer. Fastighetsrelaterade uppgifter som rör systematiskt brandskyddsarbete, hantering rörande utbildningar, försäkringsfrågor och projektekonomi kommer också delvis att ligga på ditt bord.

Framtidsmöjligheter hos Iver

Som du förstår är det här en mycket bred roll. Facility Management-avdelning kommer med största sannolikhet att växa under de kommande åren och hur din roll tar form och kompletteras framåt kommer du alltså att få vara med och påverka. Kanske vill du fördjupa dig inom något du redan är bra på? Eller så upptäcker du ett nytt område där du gärna tar helhetsansvaret, det får framtiden utvisa!

En roll för dig som tänker nytt, stort och fritt!

Som du säkert redan har förstått så är detta inte en roll för administratören som trivs inom satta ramar. Du tänker utanför boxen men tappar inte fotfästet tack vare din förmåga att skapa struktur. Du är trygg som person och är inte rädd för att köra ditt race i en organisation med många viljor.

För att kunna ta dig an rollen tror vi att du har flerårig erfarenhet av en bred administrationsroll där du har fått ta ett stort ansvar och där din initiativförmåga har varit avgörande. Du har kunskaper inom kommersiella hyresavtal och med fördel även tjänsteavtal. Kunskaper inom ekonomi kommer också att göra din resa hos Iver enklare.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen samarbetar Iver med Fasticon. För att söka tjänsten, registrera ditt cv på www.fasticonjobb.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Moa Norman på moa.norman@fasticon.se eller 070-822 14 17.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Iver Sverige AB

Placering

Alingsås