Fastighets- och underhållsreparatör

Kiviks Musteriet · Simrishamn

·

Ansök senast 30 sep.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu hjälper vi Kiviks Musteri att hitta en medarbetare till deras underhållsteam.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att bidra till fastighetsskötsel på både in- och utsidan av fabriksfastigheterna och vissa besöksmålsfastigheter. Du servar, reparerar och underhåller även fastigheternas pannor, kompressorer, vattenverk och reningsverk. Som en medlem i verkstadens underhållsteam kommer du även att vara delaktig i produktionens processer gällande framställning av vin, sylt, juicer, puré m.m. Du kommer också att vara en viktig kugge när det gäller Kiviks Musteris ständigt pågående förbättringsarbete över fabrikens alla funktioner.
Skift-arbete och beredskap kan förekomma.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som har verkstadsteknisk utbildning, eller motsvarande. Dina svetskunskaper, i såväl rostfritt som svartplåt, är goda. Svarvning, VVS och att jobba med olika styrsystem är inte främmande för dig. Du har erfarenhet av fastighetsunderhållets alla delar och har arbetat inom tillverksindudstrin. Kännedom om underhållssystemet Tecla är meriterande. Att behärska svenska i tal och skrift, och ha grundläggande kunskaper i engelska språket, är ett krav. Även bil och körkort krävs.

En problemlösare med stort tekniskt intresse beskriver dig som person. Dessutom är du strukturerad, noggrann och har ett driv och engagemang för ditt arbete. Du trivs med att ingå i ett team och samarbeta med andra.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, catharina@wikan.se, 0417-77 99 82.

Tillträde under hösten

Ansökningarna behandlas löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 14 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kiviks Musteriet

Placering

Simrishamn

Kontaktperson

Catharina Holgersson

0417-77 99 82