Farmaceut

Apoteket · Helsingborg · Ansök senast 31 juli (17 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

När det är rätt!

Vårt mål är att genom professionell rådgivning, service och omtanke bidra till ett liv i hälsa - för varje individ. Känns det rätt? Nu har vi en möjlighet för dig som engagerad farmaceut att vara med och göra skillnad för våra kunder.

Om rollen

Som farmaceut på Apoteket Stattenakommer du att spela en central roll i att tillgodose våra kunders behov av rådgivning och produkter inom läkemedel och hälsa.Som farmaceut förväntas duagera med omtanke och engagemang där du på riktigt sätter kunden i centrum och där du aktivt bidrar till en förstärkt kundupplevelse.

I denna roll har du en unik möjlighet att inte bara hjälpa människor till en bättre hälsa utan också aktivt bidra till apotekets utveckling och framgång.Du förväntas därför bidra med idéer och initiativ för att utveckla just vår verksamhet till ett apotek som blir ett självklart val för våra kunder.

Till dig som farmaceut på apoteket Stattenavill vi erbjuda en plattform där du kan utvecklas. Precis som du förväntas bygga en långsiktig relation med dina kunder vill vi göra det samma med dig. Hos oss har du möjlighet att växa som individ i roller som t ex läkemedelsansvarig, säljledare, specialistapotekare eller varför inte en roll som apotekschef?Vårt engagerade team ser fram emot att välkomna en ny kollega som delar vår engagemang för kundservice och farmaci.

Dina huvudsakliga arbetsområden
  • Arbeta aktivt i dina kundmöten för att skapa mervärde genom rådgivning och sambandsförsäljning
  • Bidra till att vi når våra mål gällandepatientsäkerhet, kvalitet och försäljning
  • Aktivt bidra till att stärka ditt team genom att dela med dig av både kunskaper och erfarenheter
  • Hålla dig uppdaterad på våra kampanjer och bidra till att vi når framgång i dem
  • Hålla dig uppdaterad och påläst om nytt sortiment för bästa kundvård
Dina kompetenser

För den här tjänsten söker vi dig som är legitimerad receptarie eller apotekare med ett genuint intresse för farmaci ochläkemedelsanvändning.

  • Du är serviceinriktad med ett genuint intresse för kundmöten och har erfarenhet av att arbeta med rådgivande försäljning
  • Du är lösningsorienterad vilket innebär att du både ser och agerar på utmaningar som uppstår
  • Du har god samarbetsförmåga där du bidrar att skapa ett välfungerande team
  • Du håller dig uppdateradpå omvärldsförändringar kopplade till farmaci- och läkemedelsfrågor
  • Du har erfarenhet av att arbeta med omtänksam merförsäljning ur ett serviceperspektiv
När det känns rätt

Fundera inte för länge. Låt oss istället berätta om rollen och om verksamheten så kan du sen avgöra om det känns rätt för dig. Ansök nu!Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Arbetstiderna för denna tjänst ligger inom ramen för det lokala apotekets öppettider: vardagar 09:00-18:00, lördagar 10:00-15:00.

Välkommen till Apoteket!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Apoteket

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Apoteket AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons