Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut

HagaApotek, Farmakeut AB · Alingsås · Ansök senast 20 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu en legitimerat receptarie till vårt apotek i Alingsås HagaApotek. Apoteket har öppet vardagar 08.00-17.30, lördagar och söndagar stängt.


Arbetsuppgifter & Kvalifikationer


I rollen som farmaceut arbetar du omväxlande med recept expedition, kvalificerad egenvårdsrådgivning, kundrelationer, plocka och fördela läkemedel och receptfria produkter, försäljning och kvalitetsarbete.

Vi söker dig som vill skapa goda relationer och ge professionell service till våra kunder.


Personliga egenskaper


Du sätter stort värde i att varje enskild kund får bästa service, är nyfiken på utveckling, drivs av att göra skillnad och tar initiativ till förbättring. Du värdesätter kunskap och vill dela med dig av den. Som person har du förmåga att bygga förtroendefulla relationer med kunder och kollegor, är flexibel, glad, trevlig och har lätt för att samarbeta men även kunna arbeta självständigt.


Hos oss på HagaApote får du möjligheten att vara med på den spännande resa på att vara en professionell på läkemedel. Vi har korta beslutsvägar som ger dig som medarbetare en möjlighet att påverka och att utvecklas. Din utveckling är viktig för oss, därför satsar vi på att alla medarbetare får den kompetensutveckling som behövs.


Vi tar gärna emot din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

HagaApotek, Farmakeut AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Farmakeut AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons