Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut till Torp Uddevalla med möjlighet till LMA-roll

Farmaceut till Torp Uddevalla med möjlighet till LMA-roll

2302 Aph ICA Maxi Torp Uddevalla · Uddevalla · Ansök senast 15 apr. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Manal Alsahaf berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek i Torp Uddevalla. Vi är ett glatt gäng på 9 medarbetare som söker vår nya kollega. Är det kanske du? Vårt Apotek ligger vid ett ICA Maxi läge med generösa öppettider,

vardagar 8-21 och helger 9-19. Vi kan därmed erbjuda varierade arbetspass som passar just dig.

Du kanske vill jobba OB-tid för den möjligheten finns också med våra öppettider.

För mig som chef, är det viktigt att du är lyhörd, omtänksam och brinner för dina kundmöten. Det är även väldigt viktigt med ett team som trivs bra tillsammans och har kul på jobbet.

Vi öppnade detta apotek 2019 och har sedan dess fått många stamkunder på recept men också på egenvården. Våra kunder är Maxi-kunder, det vill säga allt från barnfamiljer till äldre, men också en hel del djurägare. Vi försöker ständigt anpassa vårt lager så vi möter våra kunders behov.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut med möjlighet att axla rollen som LMA.

Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-04-15

Kontaktperson: Apotekschef Manal Alsahaf på manal.alsahaf@apotekhjartat.se

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2302 Aph ICA Maxi Torp Uddevalla

Placering

Uddevalla

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons