Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut till Palm Apotek AB

Palm Apotek AB · Malmö · Ansök senast 20 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker nu dig som farmaceut, som är utvecklingsbenägen och gillar ansvar. Palm Apotek AB söker dig som har farmaceut utbildning till Limhamn apotek och Palm Apotek kommer att ha stort fokus på att utveckla apoteket genom att ha kundernas hälsa i första hand. Som farmaceut hos oss ger du professionell rådgivning och individuell service utifrån varje kunds behov. Apotek ligger i närheten av vårdcentral som arbetar mest med recept och djurklinik. Tveka inte att ta kontakt med oss, kanske du blir framtidsmedarbetare på Palm Apotek AB.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som farmaceut är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård för att positionera oss på orten.

På apoteket har alla ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. För att öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek, strävar vi efter att alla medarbetare på apoteket är delaktiga i alla apotekets dagliga arbetsområden

Personliga egenskaper

Som medarbetare på Palm Apotek och Limhamn Apotek arbetar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus. Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder, som person är du även öppen, ansvarstagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande.

Kompetenskrav

Vi söker dig som är legitimerad farmaceut/receptarie eller apotekare.

Urval och intervjuer sker löpande var vid tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Chef Anaam Hussain

Mobil nummer 0721669300

040–131 600

Arbetsgivare

Palm Apotek AB

Arbetstid på Palm Apotek

Vardagar: 8.30–18.30

Lördag: 10.00–14.00

Söndag: Stängt

Arbetstid på Limhamn Apotek

Vardagar: 8.00–18.00

Lördag: 10.00–14.00

Söndag: Stängt

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Palm Apotek AB

Placering

Malmö

Kontaktperson

Palm Apotek AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons