Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut till Klostergårdens Apotek i Lund

Farmaceut till Klostergårdens Apotek i Lund

Lund Pharma AB · Lund · Ansök senast 28 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om jobbet

Klostergårdens apotek i Lund söker serviceinriktad farmaceut som brinner för rådgivning och hälsa, som gärna vill erbjuda det lilla extra. Trivs du bra med att hjälpa kunder i ett lagom stort apotek är du välkommen att söka tjänsten som farmaceut hos oss redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som farmaceut arbetar du både med recepthantering, farmaceutisk rådgivning av läkemedel, i egenvården, samt med kvalitetsarbete. Du har en viktig roll på apoteket då du genom din kompetens bidrar med att ge bästa råd till våra kunder och skapa en stark kundrelation.

Apotekets öppettider är: mån-fre 9:00-19:00 lördag 10:00-15:00

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad apotekare/receptarie och som vill skapa goda relationer både till kunder och kollegor. Har du tidigare erfarenhet av arbete som farmaceut i apotek är det meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper.

Som person trivs du med teamarbete, hjälpa kunderna att få bästa service. Du värdesätter kunskap och kvalitet och vill gärna dela med dig av den. Du är noggrann, ansvarsfull och nyfiken på utveckling samt drivs av att göra skillnad. Du har en god förmåga att bygga relation med kunder och kollegor och trivs med att arbeta i team.

Vi erbjuder

Hos oss på Klostergårdens apotek får du möjligheten att utvecklas dagligen och även i ett längre perspektiv. Din personliga utveckling är viktig för oss, så att du kan känna dig motiverad och uppskattad i din roll.


Låter det här intressant för dig? Sök då tjänsten snarast, urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor om tjänsten, kontakta

Soulmaz Mianji

ac@klostergardapotek.se

0766338556

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lund Pharma AB

Placering

Lund

Kontaktperson

Lund Pharma AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons