Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut till Apotek Hjärtat i Höganäs

Farmaceut till Apotek Hjärtat i Höganäs

APH ICA Kvantum Höganäs · Höganäs · Ansök senast 20 apr. (7 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vid ansökan:Ange referens R0020943 i din ansökan

Därför ska du jobba hos oss, Apotekschef Niklas Medin berättar:

Välkommen till vårt fina Apotek Hjärtat i Höganäs

För mig som chef, är den viktigaste prioriteringen att medverka till ett välfungerande team som jobbar för varandra så att vi tillsammans utvecklas och når våra mål samtidigt som vi har roligt varje dag.

Vi är 7 glada medarbetare som samarbetar väl för att överträffa kundernas förväntningar och skapa de bästa kundmötena. Vi söker en medarbetare som är flexibel mellan recept och egenvård och som älskar att möta människor. Vi söker en medarbetare med möjlighet till olika extra utmaningar.

Våra kunder är en spännande blandning av pensionärer, akut sjuka, studenter, djurägare och stammisar. Vår arbetsplats är lärorik och utvecklande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som farmaceut. Tjänsten är på heltid eller enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse.

Såhär jobbar en farmaceut på Hjärtat!

Som farmaceut på Hjärtat arbetar du omväxlande med professionell rådgivning och försäljning inom recept och egenvård. Som den duktiga kundfokuserade farmaceuten du är, bidrar du till en bättre hälsa för våra kunder och apotekets framgång.

Två saker kommer att vägleda dig, vilket Hjärtatapotek du än jobbar på: Hjärtats Arbetssätt, vår arbetsmetod av enhetlighet, samt våra värderingar - Enkelhet, Engagemang och Entreprenörskap.

Det här är du!

Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Du är antingen i början av din karriär eller så är du erfaren och vill dela med dig av dina kunskaper till dina nya Hjärtatkollegor.

Som person är du positiv, engagerad och gillar enkla och nya lösningar i din vardag. Med din goda attityd är du en lagspelare och en ambassadör för hela Hjärtat!

Varför bli en del av Hjärtat?

På Hjärtat erbjuder vi dig ett jobb i ett innovativt företag som växer! Vi är en platt organisation där du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och chef. Som farmaceut kan du vidareutvecklas i rollerna som bland annat Läkemedelsansvarig, Farmaciansvarig och säljansvarig.

Är du nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Hjärtat? Lyssna gärna på vår podd!

Vi på Hjärtat strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Rekryteringen sker löpande och därav kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. All extern hjälp med rekrytering undanbedes.

Sista ansökningsdag: 2024-04-20

Kontaktperson: AC Niklas Medin 073-026 70 76

Välkommen till ett apotek med stort Hjärta!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

APH ICA Kvantum Höganäs

Placering

Höganäs

Kontaktperson

Apotek Hjärtat AB

Vid ansökan:Ange referens R0020943 i din ansökan

Dela jobbannonsen

Anmäl annons