Farmaceut till Apoex i Sundsvall Tillverkning och Beredning

Farmaceut till Apoex i Sundsvall Tillverkning och Beredning

ApoEx · Sundsvall · Ansök senast 14 juli (Idag)

Heltid · Tillsvidareanställning

Trivs du i en miljö som präglas av driv, nytänkande och en inställning om att ingenting är omöjligt? Där erfarenhet är meriterande men strävan till att vilja lära sig är ännu viktigare? Då kommer du absolut att trivas som tillverkningsfarmaceut hos oss! ApoEx är ett av Sveriges snabbast växande bolag som ständigt tänker nytt och vågar se nya vägar och sätt att förbättra och underlätta för vården. Vi förstärker nu vårt team i Sundsvall på Tillverkning och Beredning!

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker just nu en farmaceut med extemporebehörighettill ToB (tillverkning och beredning) i Sundsvall, vi har våra lokaler på Sundsvalls sjukhus. ApoEx har ett nära samarbete med vården och arbetsuppgifterna handlar därför i stor utsträckning om att upprätthålla och utveckla detta samarbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara blanda cytostatika, sterila och nuklearberedningar.Arbetsuppgifterna präglas av eget ansvar och det är därför av stor vikt att du trivs med att jobba självständigt och har en förmåga att kunna prioritera och fatta beslut.

DIN PROFIL

ApoEx ToB Sundsvall är en liten enhet, där både farmaceuter och driftassistenter arbetar tillsammans i drift. Det är därför viktigt att du är flexibel och kan hantera olika arbetsuppgifter samtidigt. Vi tror att du som söker är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett öppet och sammansvetsat klimat. Vidare är du en noggrann person som inte är rädd att komma med nya idéer och tankar. För att trivas hos oss på ApoEx tror vi att du har ett intresse av att arbeta med läkemedel och tjänster inom den slutna vården och att du har kunden i fokus. Tidigare erfarenhet av extemporetillverkninginom apotek är meriterande och fallenhet inom IT är ett plus.

VAD ERBJUDER VI DIG?

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i en vårdnära miljö. Detta passar dig som är noggrann, flexibel och nyfiken. Vi är idag 8 st.medarbetare och ser fram emot fler kollegor.

OM BOLAGET

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har tusentals vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt oss som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Vår vision är att ha vårdens nöjdaste kunder.

Hos oss är tempot högt, utvecklingen går snabbt och du har frihet under ansvar. Vi har ett personligt ledarskap, samarbetar över gränser och har kul tillsammans. Löftet till dig som jobbar på ApoEx är att du kommer att utvecklas tillsammans med oss på vår tillväxtresa. Du kan till exempel få möjlighet att ta specialistansvar eller pröva på olika roller. Vi är en ansvarstagande arbetsgivare som värnar om våra medarbetares hälsa och trivsel. Vi har kollektivavtal, företagshälsovård och ett bra samarbete mellan våra olika siter både i Region Nord och hela Apoex. Vi arbetar på vardagar och tar ledigt på helgen, och erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.

DIN ANSÖKAN

Låter detta som en tjänst för dig? Skicka då din ansökan redan idag då ansökningarna hanteras löpande. Har du frågor, vänd dig till driftchef Björn Vedin (076-698 21 52)

VILLKOR

Omfattning: Tillsvidare (Heltid)

Placeringsort: Sundsvall

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Månadslön

Arbetstid: 07:00-17:00 enligt schema

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ApoEx

Placering

Sundsvall

Kontaktperson

Apoex AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons