Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut med extemporebehörighet till ApoEx Umeå

Farmaceut med extemporebehörighet till ApoEx Umeå

ApoEx · Umeå · Ansök senast 7 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

ApoEx ToB hanterar varje dag ett stort antal läkemedelsbeställningar på extempore, både på rekvisition och recept. Vi arbetar med aseptisk extemporetillverkning av cytostatika och sterila beredningar. Vi arbetar även till viss del med radiofarmaka och kliniska prövningar. Öppettiderna är helgfria vardagar kl 07.00-16.30.

Tjänsten innefattar bland annat beredning, orderberedning samt expedition till slutenvården. Som farmaceut i teamet, idag bestående av 12 medarbetare, har du ansvar för kvalitet och kundnöjdhet. Här har du verkligen möjlighet att fånga kundens behov, öka patientsäkerhet och förenkla och förbättra vårdens flöden.

Vi erbjuder dig en dynamisk vardag och en stor variation av uppgifter där arbetsstationer växlas, från tillverkning i renrum till administrativa arbetsuppgifter i kontorsmiljö. Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för beredning av bland annat cytostatika, antibiotika, parenteral nutrition, smärtbehandling, radiofarmaka och kliniska prövningar.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad receptarie med extemporebehörighet eller apotekare. För att trivas hos oss tror vi att du har ett intresse av läkemedelsförsörjning inom den slutna vården och tycker om att arbeta praktiskt. Har du kunskap om sjukhusfarmaci eller erfarenheter inom process och driftverksamhet sedan tidigare är detta meriterande. Ett krav är att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och att du passar in i det team vi har skapat. Vi menar att nyckeln till nöjda kunder är ett sammansvetsat team, där det är lika viktigt att kunna samarbeta och kommunicera som att arbeta självständigt och fatta egna beslut. Vi tror att du som person är öppen, driven, strukturerad och noggrann person som trivs i en miljö som präglas av högt tempo.

Hos oss trivs personer som har ett högt personligt ledarskap och att agera lösningsfokuserat faller sig naturligt för dig. Du sprider energi och kunskap vidare i teamet och arbetar för att vi tillsammans ska nå våra mål. Om du är den vi söker, så längtar vi efter att jobba med dig!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk via tfn: 0733 - 51 27 28 alternativt Mattias Adolfsson via tfn; 0733-51 27 25. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför snarast möjligt, dock senast den 7 november via www.clockworkpersonal.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ApoEx

Placering

Umeå

Kontaktperson

Emelie Wijk

0733-51 027 28

Dela jobbannonsen

Anmäl annons