Jobbsafari är en del avschibsted logo

Farmaceut lön 40 000:- per månad söks i flexibel deltid

Farmaceut lön 40 000:- per månad söks i flexibel deltid

StadsApotek Sverige AB · Huddinge · Ansök senast 18 feb.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Trångsund apotek är ett av bästa apotek i Stockholm i Trångsund inom Huddinge kommun. I rollen som Farmaceut arbetar du för att säkerställa att kunden erhåller läkemedel, information och rådgivning på ett säkert, korrekt och effektivt sätt samt öka försäljning och ha bra bemötande med kunder. Alla i arbetslaget har ett ansvar att dela med sig av sina kunskaper i det dagliga arbetet.Rollen som Farmaceut håller också kundmöten och rådgivning i fokus. Detta innebär växlingar mellan receptservice och rådgivning inom egenvård samt aktiv försäljning av egenvårdsprodukter genom bra service och bemötande för våra kunder.


Vi på Trångsunds apotek söker en nyexaminerad eller en erfaren receptarie eller apotekare som gärna har en positiv och engagerad inställning till att göra vårt härliga arbetslag på apoteket komplett. Möjligheten till att få en position som apotekschef och/eller läkemedelsansvarig finns för den som är extra engagerad och ambitiös i sitt arbete. Apoteket ligger i Trångsund, Huddinge kommun, Stockholm och våra öppettider är vardagar mellan kl. 09:30-18:00. Vi erbjuder dig en månadslön på 40 000:- per månad men vi söker denna på deltid.Ett erbjudande som du inte får missa! Vi på Trångsunds Apotek värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Du som anställd får bra arbetsmiljö och stöd samt kontinuerlig uppdatering.


Din profil

Vi söker dig som är legitimerad farmaceut (apotekare/receptarie) och som är driven och sätter kunderna i centrum. Du ska vara en noggrann och utåtriktad Farmaceut som trivs som bäst när du får arbeta med människor och i en omväxlande miljö med arbetsuppgifter som kretsar kring såväl receptexpedition, rådgivning och försäljning. Vidare behöver du vara lyhörd, självständig och har förmågan att utvecklas i utmanande situationer i arbetet. Detta innebär bland annat att du kan ta egna initiativ och ständigt hitta nya förbättringsmöjligheter. Vidare arbetar du lika bra på egen hand som i grupp samtidigt som du har en god förmåga att kommunicera med såväl kollegor som kunder. Du föredras även vara ansvarstagande och flexibel då detta krävs för att du ska kunna trivas i vårt arbetslag

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StadsApotek Sverige AB

Placering

Huddinge

Kontaktperson

Stadsapotek Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons