Jobbsafari är en del avschibsted logo

Färgtillverkningsoperatör

International Färg AB · Göteborg · Ansök senast 23 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du praktiskt lagd, har en hög ansvarskänsla och intresserad av ett jobb inom industrin?

Just nu söker vi produktionspersonal till vår fabrik i Angered.

International Färg AB är världsledande inom området skyddsfärger. På vår anläggning i Angered utanför Göteborg finns sälj- och marknadskontor för våra tre affärsområden; Marine & Protective Coatings, Yact Coatings, och Powder Coatings i Norden. I Angered finns även en modern fabrik där vi tillverkar ytskyddsfärger till broar, vindkraftverk, sportarenor med mera. International Färg AB är sedan 1998 en del av AkzoNobel-koncernen.

AkzoNobel erbjuder

Hos oss på AkzoNobel finner du en trygg arbetsgivare som stolt har tilldelats utmärkelsen Sveriges Karriärföretag och Top Employer 2023. Du blir en del av ett fantastiskt team som präglas av en god gemenskap med engagerade och trevliga kollegor. AkzoNobel ger dig möjligheten att utforska spännande och varierande arbetsuppgifter samtidigt som du har goda chanser att utvecklas och växa i din karriär.

  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Personalrabatt på alla Nordsjö butiker
  • Förmåner hos Synoptik

Om tjänsten

Som produktionspersonal hos oss arbetar du tillsammans i team med att säkerställa att produktionen går så smidigt som möjligt. Du säkerställer produktionen genom satsning eller tappning av färg, där också viss truckkörning förekommer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är följande:

Som produktionspersonal hos oss arbetar du tillsammans i team med att säkerställa att produktionen går så smidigt som möjligt. Du säkerställer produktionen genom tappning av färg, där också viss truckkörning förekommer.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är:

  • Truck körning.
  • Recepthantering där man måste följa och förstå instruktioner.
  • Utföra alla kontroller enligt tappordern och kontroll listor.
  • Emballage hantering och etikett hantering.
  • Provtagning.
  • Rastkörning av tappmaskiner.
  • Trycka ut tapporder och palletiketter från SAP.


Arbetstider: 2-skift

Dagvecka: måndag-fredag kl: 6.00–14:42 på fredag slutar du kl: 12:42

Kvällsvecka: måndag-torsdag kl: 14.00–22:30 på fredagar kl: 12-17:30


Vi söker dig som:

• Har en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg

• Gillar att arbeta praktiskt där du får använda kroppen i arbetet

• Kunna arbeta i en miljö som ställer hårda krav på säkerhet och miljö

• Talar flytande i det svenska språket

• Meriterande men inte ett krav är truckkort/tidigare erfarenhet från industrin

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du gillar praktiskt arbete, du drivs av att lösa problem och har ett intresse för industrin. Du är en god lagspelare och kan arbeta i team. Som person är du positiv, öppen och gillar att arbeta. Då du kommer att arbeta både självständigt och i team så är samarbetsförmågan viktig och att du tar initiativ till ständiga förbättringar.

Din ansökan

På AkzoNobel är vi mycket engagerade i att säkerställa en inkluderande och respektfull arbetsplats där alla våra anställda kan vara sitt bästa jag. Vi strävar efter att omfamna mångfald, tolerans och respekt. Vår rekryteringsprocess spelar en stor roll i denna resa eftersom den lägger grunden för en mångsidig arbetsmiljö. I vår organisation behandlas alla kvalificerade sökande ur ett jämlikt och jämställt perspektiv – utan hänsyn till etniskt ursprung, religion, kön, könsidentitet, sexuell läggning, ålder eller funktionshinder.

Tveka inte, ta steget och lämna in din ansökan redan idag för din chans att få jobba tillsammans med oss! Vi går igenom ansökningarna löpande och tar tyvärr inte emot ansökningar via email.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Ingrid Mattsson, Ingrid.Mattsson@akzonobel.com

För mer information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Samuel Johannesson, Junior Talent Acquisition Partner, samuel.johannesson@akzonobel.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

International Färg AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

International Färg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons