Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fantastisk telefonröst för kontroll av distributionskvalitet

Fantastisk telefonröst för kontroll av distributionskvalitet

Svensk Direktreklam · Göteborg · Ansök senast 30 dec.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Svensk Direktreklam är landets största privata direktreklamföretag. Vi har gått från att vara en renodlad distributör av direktreklam till att bli ett kvalificerat medieföretag med specialistkunnande inom direktreklam (DR). Med våra franchisetagare, som är fördelade över hela landet, kan vi hjälpa dig att nå ut till samtliga Sveriges hushåll. Vi erbjuder våra kunder oadresserad direktreklam och målgruppsselekterad direktreklam och kan hjälpa till med allt från idé och målgruppsurval till distribution och effektmätning. Sedan 1994 är vi godkända som postoperatör av Post &Telestyrelsen. Vårt miljöarbete är sedan 2000 certifierat enligt ISO 14001. Varje helg väntar privatpersoner med förväntan på att våra utdelare ska komma med fina erbjudanden från våra kunder. Du bör ha telefonvana och trevlig telefonröst. Du ska också vara uthållig och ha viss datavana. Det är viktigt att du talar god svenska.


För att lyckas i rollen tror vi att du har lätt för att skapa goda relationer till andra och inger förtroende. Du har stort kvalitets- och kundfokus, ordningssinne och är driven, självgående och levererar.


Hos oss är det dessutom viktigt att man tror på människor och respekterar varandras olikheter. Du fokuserar på det som går att påverka och försöker alltid en gång till. Du är noggrann med detaljerna samtidigt som du ser helheten.


Varje vecka ringer vi ett antal hushåll för att kontrollera om de har fått den direktreklam som vi distribuerar via våra utdelare varje helg. Detta är vårt instrument för att kunna följa upp hur våra utdelare har gjort sitt jobb. Samtliga hushåll vi ringer till är medvetna om att vi ringer dem någon gång i månaden, alltså ingen telefonförsäljning. Passen är förlagda på måndagar mellan 16-21.


Till vårt kontor i Hisings Backa söker vi nu personer som utför kontroller av vår distributionskvalitet per telefon.



Du bör ha telefonvana och trevlig telefonröst. Du ska också vara noggrann, uthållig och ha god arbetsmoral. Det är viktigt att du talar god svenska.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Svensk Direktreklam

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Malmixx Projekt AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons