Jobbsafari är en del avschibsted logo

Familjerättsjurister sökes till Stiftelsen IGNIS Begravningsbyråer

Familjerättsjurister sökes till Stiftelsen IGNIS Begravningsbyråer

Eskilstuna Begravningsbyrå · Eskilstuna · Ansök senast 28 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Verksamheten

Stiftelsen IGNIS äger IGNIS Begravningsbyråer, Frid Begravning, Eskilstuna Begravningsbyrå och Westlings Begravningsbyrå. Stiftelsen drivs utifrån ideellt syfte med fokus att verka för goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna. IGNIS Begravningsbyrå är en av Sveriges största privata auktoriserade begravningsbyrå. Att vi är auktoriserade innebär bland annat att våra medarbetare har genomgått auktorisationsutbildningar anordnade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Stiftelsen IGNIS söker nu två Familjerättsjurister varav en med placering centralt i Stockholm och en med placering centralt i Eskilstuna.

Arbetsbeskrivning

I rollen som familjerättsjurist kommer du att arbeta med varierande ärenden inom familjerätt och arvsrätt som i huvudsak består av upprättande av bouppteckningar, bodelningar, arvsskiften samt dödsboförvaltningar och testamenten.

I arbetet ingår att vara rådgivare i familjerättsliga frågor och du kommer att ha fortlöpande kontakt med byråns kunder.

Vem är du?

Vi söker dig med en juristexamen och något eller några års yrkeserfarenhet av en liknande tjänst.

Som person är du lyhörd med en mycket god kommunikationsförmåga. Du är ansvarsfull, ambitiös och har stark servicekänsla. Vidare har du en naturlig fallenhet för att skapa goda relationer. Du trivs med att möta människor i olika livssituationer och är förtroendeingivande, prestigelös och noggrann. Vi värdesätter driv och engagemang.

Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Har du erfarenhet av att agera ombud ser vi det som meriterande.

God datorvana och goda kunskaper i Office-paketet är ett krav.

Du erbjuds

Du erbjuds en varierad och utvecklande roll där du får arbeta med kvalificerad juridik. Du kommer att få arbeta med glada engagerade medarbetare där det råder en kollegial samverkan och är högt i tak.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Hacer Anar, 08-673 83 05 eller HR ansvarig Yvonne Alm 08-673 83 26.

Ansökan

Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev till yvonne.alm@ignis.se så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Eskilstuna Begravningsbyrå

Placering

Eskilstuna

Kontaktperson

Ignis Begravningsbyråer AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons