Jobbsafari är en del avschibsted logo

Familjeläkarna i Saltsjöbaden söker Allmän Specialist.

Familjeläkarna i Saltsjöbaden söker Allmän Specialist.

FAMILJELÄKARNA I SALTSJÖBADEN AB · Nacka · Ansök senast 20 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Familjeläkarna i Saltsjöbaden är en familjär mottagning med ca 10 000 listade patienter, beläget i naturskön omgivning. Vi som arbetar här är ett sammansvetsat team beståendes av läkare, sköterskor och psykologer. Vår mottagning har också barn och ungdoms mottagning med barnläkare, mödravård samt tillgång till PVR med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist.

Vi på Familjeläkarna arbetar strukturerat med kvalité för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård.


Vi ser att du har god medicinsk kompetens, gärna med några års erfarenhet samt ett bra bemötande med patienten i fokus. Vi kan erbjuda en trevlig arbetsplats med möjlighet till utveckling och en konkurrenskraftig lön utifrån din kompetens. Du bör vara flexibel och gilla snabba beslutsvägar samt ha ett intresse för att arbeta digitalt. Vi välkomnar förbättringsförslag och vill alltid utveckla verksamheten framåt.


Beskrivning av tjänst

Arbetet som Specialist i allmänmedicin på Familjeläkarna innebär utredning och behandling av patienter på mottagning. Du kommer även att jobba digitalt med vår videovård där vi lägger stort fokus för att öka tillgängligheten och minska smittspridningen.


Låter det intressant, tveka inte hör av dig för vidare information!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

FAMILJELÄKARNA I SALTSJÖBADEN AB

Placering

Nacka

Kontaktperson

Familjeläkarna i Saltsjöbaden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons