Jobbsafari är en del avschibsted logo

Familjehemskonsulent Örebro

Lystra familjehem AB · Örebro · Ansök senast 16 sep.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Lystra Familjehem söker nu en ny familjehemskonsulent/arbetsledare.

Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet då det innebär en del resor i arbetet, du kommer ha möjlighet att utgå hemifrån.

Lystra Familjehem söker dig som är färdigutbildad socionom, beteendevetare, socialpedagog eller dig som har en liknande utbildning som bedöms likvärdig.

Lystra Familjehem rekryterar och utreder jour- och familjehem utifrån de standardiserade och evidensbaserade utredningsmetoderna djupintervju enligt Nya Kälvesten och BRA-fam. Som familjehemskonsulent kommer dina arbetsuppgifter att bestå av dels rekrytering och utredning av nya familjehem men även matchning, placering och uppföljning av insatser. Som familjehemskonsulent kommer du även att tillsammans med dina kollegor att handleda och utbilda jour- och familjehemmen inför och under pågående uppdrag. I takt med att verksamheten växer kommer du även ha en arbetsledande roll.

Lystra Familjehem söker dig som är flexibel, ansvarsfull och har förmåga att planera och organisera ditt arbete utefter verksamheten och dess behov. Du ska vara engagerad, nyfiken och självständig. Du behöver kunna svenska väl i tal och skrift då det förekommer dokumentation i arbetet. Du ska ha dokumenterad erfarenhet som familjehemskonsulent. Krav är att du har utrett jour- och familjehem tidigare.

Det är viktigt att du har förmåga att utveckla, planera och självständigt lägga upp ditt arbete med stöd av personalansvarig därför söker vi dig som har erfarenhet av arbete inom jour- och familjehemsvård utifrån att du vet vad det innebär att rekrytera, utreda och handleda familjehem.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lystra familjehem AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

Lystra familjehem AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons