Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fälttekniker till Infocare service AB

Fälttekniker till Infocare service AB

Bravura · Örebro · Ansök senast 15 juli

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett intresse av IT och teknik och söker variation i vardagen? Gillar du att ha kontakt med många människor och vara ute där det händer? Som fälttekniker hos Infocare service AB erbjuds du möjligheten att kombinera din sociala sida med ditt ansvarstagande och din tekniska kompetens.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Infocare service AB har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Infocare service AB en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetInfoCare service AB installerar, reparerar och hjälper företag att använda sin teknologi. Företaget är marknadsledande på innovativa IT-tjänster och supportlösningar, där fokus är att leverera överlägsna stödtjänster på ett professionellt sätt.
Företaget är Nordens ledande, oberoende tjänsteleverantör och idag finns kontor på 24 orter runtom i Sverige, där konsulter och tekniker dygnet runt och året om ser till att företagets kunder, stora som små, har fungerande och lönsamma IT-system. Företagets största kunder återfinns hos allt från dagligvaruhandeln till myndigheter från norr till söder. I samband med företagets expandering så söker de nu ännu fler, engagerade kollegor.

ArbetsuppgifterSom fälttekniker hos Infocare service AB arbetar du till största del självständigt ute hos företagets kunder, men med stöd av kollegor och teamledare. Du utför tekniskt servicearbete ute på fält, där du installerar, reparerar och hjälper företag att använda sin teknologi. Du utgår från företagets servicekontor i Örebro, där du börjar dagen med ett gemensamt gruppmöte innan du kör ut på dina angivna uppdrag. Många av kunderna återfinns inom dagligvaruhandeln. Arbetet som fälttekniker erbjuder frihet och omväxling såväl som självständig problemlösning varvat med teamwork. Du ges möjlighet till en kortare introduktion på plats, samt så får du en egen kompetensutvecklingsplan.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Utbildning inom tekniskt område är meriterande
  • Arbetslivserfarenhet inom liknande område är meriterande
  • Goda datorkunskaper, med intresse för tekniska lösningar
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
I rollen som fälttekniker pratar du med många kunder dagligen och det är därför viktigt att du trivs med att ha många kontaktytor. Som person är du uppmärksam och tillmötesgående, samt har ett stort intresse för att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Då en stor del av ditt arbete utförs självständigt ute hos kunder, så är det viktigt att du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Du har en förmåga att fatta egna beslut och lösa problem. Vidare så ser vi att du gillar att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Örebro
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: fälttekniker, servicetekniker, tekniker, support, service, resande tekniker, el, mekanik, ström, underhåll, reparation, installation, montage, montör, montering, Örebro

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Örebro

Dela jobbannonsen

Anmäl annons