Jobbsafari är en del avschibsted logo

Fältsäljare företag till Dina Försäkringar Syd

Fältsäljare företag till Dina Försäkringar Syd

Dina Försäkringar Syd · Lund · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

Som Säljare med företagsinriktning kommer du huvudsakligen arbeta med att förse företagskunder, stora som små, med olika försäkringar. Eftersom kundernas verksamhet kan variera i både storlek, företagsform och syfte behövs också de försäkringslösningar du föreslår vara anpassade därefter.

Rollen innebär också ansvar över att din försäljningsbudget följs. För att säkerställa att den uppnås ställer det krav på din förmåga att både attrahera nya kunder men också värna om de redan befintliga. Genom att ha en kontinuerlig dialog med kunden och erbjuda rådgivning kring olika försäkringslösningar anpassade efter deras verksamhets behov, säkerställer du att kunden känner sig trygg med att ha valt oss som försäkringsbolag.

Du blir en viktig del i vårt kompetenta säljteam och rapporterar till säljchef företag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår från vårt kontor i Lund.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning men allra helst innehar du också någon eftergymnasial utbildning, förslagsvis med inriktning på ekonomi, försäljning eller juridik. För att behärska denna roll har du också tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning och skulle du dessutom ha erfarenhet inom försäkringsbranschen kommer det betraktas som meriterande.

För att trivas som säljare hos oss på Dina Försäkringar Syd ser vi att du är en positiv person där din kommunikativa förmåga och professionella approach kommer resultera i långsiktiga samarbeten med nöjda kunder. Vi söker en engagerad medarbetare som sätter våra kunder i fokus. Vidare präglas du av ett affärsmässigt och resultatorienterat förhållningssätt och gör ditt yttersta för att nå dina mål.

Utöver dina personliga erfarenheter som vi värderar högt har du förhoppningsvis goda kunskaper inom Office-paketet. Du talar och skriver såväl svenska som engelska. Vidare innehar du också B-körkort.

Vi kommer att göra utdrag från polisens belastningsregister och det krävs att du är prickfri för att arbeta hos oss.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande och utmanande arbetsuppgifter i en händelserik bransch. Våra ledord är nytänkande, nära och engagerade och du blir en del av ett kompetent och positivt team, som alltid gör sitt yttersta för att göra våra kunder nöjda. Hos oss värdesätter vi korta beslutsvägar och en platt organisation.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Terése S Carlstedt, telefon 0734-666 884 eller e-post terese.carlstedt@premier.se

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast söndagen den 20 februari 2022. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Dina Försäkringar Syd

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons