Fältsäljare – Bygg - Eskilstuna

Würth Svenska AB · Eskilstuna

·

Ansök senast 22 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vad söker vi?
Vi söker dig som har relevant erfarenhet av byggbranschen och som drivs av försäljning.

Om Würth
Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda.

I Sverige har vi vårt huvudkontor och lager i Örebro, där även de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna finns. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-, hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 85 länder och har ca 80 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vad innebär det att jobba som Fältsäljare på Würth?
Blir du medarbetare på Würth får du möjlighet att bli en framgångsrik medarbetare i en global koncern som verkligen vill att du ska lyckas. Oavsett vilken roll du har på Würth så är kunderna alltid vårt huvudfokus.

Som Fältsäljare ansvarar du för ett eget distrikt inom regionen och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet för att uppnå tillväxt. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll.
 • Du bearbetar befintliga kunder och jobbar aktivt med nykundsbearbetning
 • Du ser över kundernas behov och hittar lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
 • Du driver försäljning och når budget
 • Du genomför praktiska produktdemonstrationer
Du utgår från ditt hem och genomför dina planerade kundbesök under dagen. Arbetet ställer höga krav på kundvård vilket kräver hög grad av initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.

Vi vill att du
 • Har erfarenhet av byggbranschen och därmed vet vad som krävs ute på platskontoren för dessa byggen. Relevant bakgrund kan vara en tidigare platschef, arbetsledare, lagbas, snickare eller en liknande säljroll.
 • Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att genomföra affärer. Du är nyfiken, konsultativ i dina tankar kring försäljning, förstår värdet av god service och har förmågan att bearbeta, etablera och utveckla relationer.
 • Du är målmedveten, resultatorienterad och har bra affärsmässigt sinne där du även förstår vikten av att fokusera på kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning
 • Du är professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
 • Ser vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
 • Har en mycket god digitala mognad och du uttrycker dig väl i tal och skrift
 • Är självgående och tar ansvar
 • Arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga
Meriterande;
 • Relevant Byggutbildning eller liknande
 • Erfarenhet av företagsförsäljning (B2B) samt projektförsäljning eller tjänsteförsäljning
 • Kunskap i att förstå vikten av en tydlig affärsmässig försäljningsprocess genom hela värdekedjan
Vi är nyfikna på
Vi är nyfikna på hur nästa generations medarbetare kan bidra till att påverka vårt företag. Vi tror att det är oerhört viktigt för att kunna möta våra kunders krav i framtiden.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig möjligheten till personlig utveckling och ett deltagande i ett aktivt förbättringsarbete. Du kommer att befinna dig nära till beslut och med stora möjligheter att påverka. Vi erbjuder ett stort utrymme för personligt driv och engagemang. Som säljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt.

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Distrikt: Eskilstuna
Placeringsort: Lämplig placeringsort är Eskilstuna med omnejd

Övrigt: Tjänstebil, dator och mobiltelefon ingår. Vi har krav på B-körkort.

Välkommen med din ansökan till oss senast 22 november 2020. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Martin Widell, 070-536 4647.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Würth Svenska AB

Placering

Eskilstuna