Fältmekaniker, Halland

Cramo AB · Halmstad

·

Ansök senast 31 aug.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig, händiga fältmekaniker som vill bidra med dina tekniska kunskaper, din nyfikenhet och din samarbetsanda till Cramo. Vi värdesätter ett glatt arbetsklimat, ett gott samarbete och ett engagemang som tillsammans driver oss framåt mot dina egna, teamets och på så sätt även Cramos mål.

I rollen som fältmekaniker arbetar du med service, reparation och underhåll främst av lift- och anläggningsmaskiner både på våra depåer och ute hos våra kunder. Ditt arbetsområde sträcker sig i och runt Halland. Arbetet innefattar både planerade och mer akuta jobb där felsökning och åtgärd utförs.

Arbetsuppgifter
  • Service, reparation, underhåll samt felsökning
  • Rapportering av utförda arbeten
  • Garantihantering
Vem är du?

Vi söker dig som har intresse och erfarenhet av att arbeta som mekaniker. Du bör känna dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt genom att planera och ansvara för dina egna reparationer. För att lyckas i denna roll ser vi att du har några års erfarenhet av elektronik och hydraulik på liknande produkter eller att du har erfarenhet ifrån annan verkstadsmiljö exempelvis inom fordonsbranschen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social, flexibel, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Vidare har du ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har förmågan att kommunicera, strukturera och prioritera i ditt arbete, för att hålla tidsramar och leverera kvalitet.

Du har även
  • God datavana
  • B-körkort
  • Vana av att söka information och ta till dig skriftliga instruktioner på såväl svenska som engelska.
  • Utökad B behörighet, truckkort, liftkort, maskinförarbevis och heta arbeten är meriterande.
Intresserad? Ansök redan idag- urval, intervjuer och tillsättning kan komma ske innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från rekryteringsföretag och annonsförmedlare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Cramo AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Jonatan Fors

070-3340692