Jobbsafari är en del avschibsted logo

Factory Maintenance Planner till internationellt företag

Factory Maintenance Planner till internationellt företag

PerformIQ AB · Malmö · Ansök senast 3 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett intresse för underhållsarbete och underhållsplanering? Har du ett stort tekniskt intresse och tidigare erfarenhet av en liknande roll? Läs då vidare om rollen som Factory Maintenance Planner till vår kund i Malmö!

Beskrivning av arbetsuppgifter
Till vår kund letar vi nu efter en Factory Maintenance Planner för att förstärka deras team i Malmö. Vår kund är ett större internationellt företag som är verksamma inom livsmedelsbranschen. I rollen ingår du i ett team på elva personer och du har ett tätt samarbete med din närmsta chef men också med de underhållsansvariga på de olika produktionslinjerna.

I rollen som Factory Maintenance Planner ansvarar du för:
  • Underhållsplaneringen på fabriksnivå
  • Utreda orsak till haverier och implementera åtgärder
  • Rapportering av KPI:er på fabriksnivå (exempelvis antalet haverier, underhållskostnader)
  • Coacha och stötta underhållsteamen i produktionen
I rollen kommer du också att ha ett stort ansvar för att systematisera underhållsarbetet på bästa sätt när företaget går över till att börja arbeta i SAP.

Tjänsten passar dig som trivs i ett företag med en öppen kultur och som arbetar med att ständigt utvecklas och förbättras. Du som person bidrar med nya idéer och förbättringsmöjligheter kopplat till dina ansvarsområden.

Krav på person
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete med underhåll och arbete med att planera underhåll. För att lyckas i rollen som Factory Maintenance Planner så har du:
  • Tidigare relevant arbetslivserfarenhet kopplat till underhåll och planering
  • Erfarenhet av att arbeta i SAP
  • Ett kvalitativt arbetssätt och en god teknisk förståelse inom produktion
Vi ser att du som söker är en person som har lätt för att samarbeta med dina kollegor och trivs i en roll där du har goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar strukturerat och har en god dator- och systemvana.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Maintenance Planner. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Malmö

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos vår kund.

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på 073-353 75 21. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: underhåll, underhållsarbete, underhållsplanering, planering, SAP, Maintenance, Maintenance Planner, industri, tillverkning, produktion

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PerformIQ AB

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons