Jobbsafari är en del avschibsted logo

Facility Service Assistant sökes till TePe i Malmö!

Facility Service Assistant sökes till TePe i Malmö!

StudentConsulting · Malmö · Ansök senast 31 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en flexibel och självgående person på jakt efter en omväxlande serviceroll där du förväntas ta stort eget ansvar? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Som Facility Service Assistant på TePe ansvarar du för att ge förstklassig service åt medarbetare och besökare. Du blir en viktig del i att se till att arbetsmiljön är trivsam och att bemötandet är trevligt och professionellt. På TePe i Malmö arbetar 250 personer med kontors- och produktionslokaler under samma tak.

Du blir en del av det team som sköter den dagliga driften, underhåll och service av lokaler, och har många interna kontaktytor, som är att betrakta som om de vore dina kunder. Arbetsuppgifterna är varierande och du behöver vara flexibel för att kunna rycka in där det behövs.
Exempelvis ingår att ansvara för servicen i samband med besök och möten, såsom lunch- och matbeställningar, fram- och avdukning och att allmänt hålla möteslokaler, konferensrum, kök och gemensamma utrymmen snygga och iordningställda.
Du hanterar inköp av exempelvis köks- och kontorsmaterial och administrerar personalens dagliga lunchbeställningar. Du hjälper även vid behov dina kollegor i receptionen med att svara i telefon och ta emot besökare, och är ett administrativt stöd åt ekonomiavdelning. I tjänsten ingår också att dela ut och frankera post samt att ta emot och koordinera leveranser.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har arbetat i en omväxlande serviceroll tidigare. Kanske har du arbetat inom konferens, restaurang, hotell, catering, reception eller som kontorsassistent? Tjänsten som Facility Service Assistant innebär koordinerande mellan olika avdelningar och kräver att du är en van administratör och användare av Microsoft Office, såsom Outlook, Word och Excel. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Körkort är ett krav då det ingår i tjänsten att vid behov handla och hämta eventuella leveranser.
Vi tror att du är en prestigelös, engagerad och positiv person som drivs av att ge hög service. Du trivs med blandade arbetsuppgifter i en roll där den ena dagen inte är den andra lik. Tjänsten kräver att du arbetar självständigt, tar egna initiativ och ser vad som behövs göras.

Tjänsten är förlagd mellan måndag-fredag 8.30-16.30 med start omgående och pågår resten av året.

Låter detta som något för dig? Sök då tjänsten redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons