Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobba som truckförare i Jordbro

Extrajobba som truckförare i Jordbro

StudentConsulting · Haninge · Ansök senast 2 mars

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker just nu dig som studerar, har erfarenhet av truckkörning och söker ett extrajobb i rollen som truckförare. Är du en självgående, flexibel och noggrann som person? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett fristående logistikföretag som erbjuder tredjeparts-och marknadslogistik samt e-handel till deras kunder. Vår kund fokuserar på hög service, personligt bemötande med snabba lösningar. På detta lager hanteras stora mängder gods med stor variation, som skickas till olika delar i världen.

Som truckförare hos vår kund kommer du främst att arbeta med plockning av varierande produkter med hjälp av trucktyperna A4, B3 samt B4. Du kommer även att arbeta med packning av produkterna. Arbetet är på många sätt självständigt, men kräver samtidigt ett bra samarbete med kollegorna. I och med att vår kund samarbetar med olika kunder är det viktigt att du kan förhålla dig till skrivna rutiner och instruktioner.

Arbetspassen kommer att vara förlagda måndag och tisdag, men andra dagar i veckan kan också förekomma. Arbetstiderna kommer att vara kl. 06-17, kl. 06-15 eller kl. 8-17, du behöver vara flexibel för samtliga tider. Du förväntas kunna arbeta minst 2 dagar i veckan varav 1 dag måste vara måndag eller tisdag.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting men jobba hos vår kund i Jordbro.

Detta söker vi:

Detta söker vi:
Vi söker främst dig som är student och vill jobba 2 dagar i veckan. För att vara aktuell för tjänsten måste du uppfölja nedanstående krav:
  • Är studerande minst till december 2022 eller har annan sysselsättning på minst 50% och kan visa intyg på det.
  • Du har ett anmärkningsfritt belastningsregister (Observera att kontroller kommer att genomföras i rekryteringsprocessen).
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift.
  • Du har truckkort med behörighet A4, B3 samt B4 och erfarenhet av truckkörning.
  • Kan arbeta 2 dagar i veckan.
Vi kommer i denna process lägga stor vikt vid personlighet. Vi söker dig som är flexibel, noggrann och som har förmågan att kunna följa instruktioner. Vidare är du trygg med truckkörningen och trivs bra i en lagermiljö.

Passar detta bra in på dig? Ansök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Haninge

Dela jobbannonsen

Anmäl annons