Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb som privatlärare i matte

Extrajobb som privatlärare i matte

myMathCoach Sweden AB · Örebro · Ansök senast 28 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vem söker vi?

Att jobba som privatlärare hos oss är mycket mer än bara undervisning i matematik. Vi söker dig som är positiv, engagerad och vill göra skillnad för andra människor. Självklart är det också viktigt att du har goda kunskaper i matematik. Tjänsten är ett mycket flexibelt extrajobb och vanligtvis arbetar du 2-6 timmar i veckan, vilket gör att det passar bra att kombinera med studier eller annan huvudsyssla. Lektionerna äger oftast rum på bibliotek, hemma hos eleven eller online.

Varför privatlärare hos myMathCoach?

Du får möjligheten att få vara en del av den spännande resan hos ett växande företag där du även får chansen att påverka företagets framtid. Vi har dessutom en tydlig lönetrappa som visar hur du kan avancera som privatlärare hos oss. Ingångslönen ligger på 145kr/h med lönestege upp till 165kr/h och du kan dessutom få resersättning. Att arbeta som privatlärare är ett utmärkt sätt att utveckla pedagogik, retorik och ledarskap. Egenskaper som är högt värderade hos dina framtida arbetsgivare men också viktiga för din personliga utveckling. Förmågan att kunna förklara så att andra förstår och hjälpa dem nå sina mål är en fantastisk egenskap och möjligen även det bästa med jobbet. Du hjälper människor att utvecklas och ni får dela glädjen när ni når målen tillsammans.

Hur söker jag?

Skicka CV, personligt brev och skolbetyg till jobb@mymathcoach.se. Vi rekryterar kontinuerligt så se till att skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

myMathCoach Sweden AB

Placering

Örebro

Kontaktperson

myMathCoach Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons