Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb till Volvo Cars i Göteborg! 2023

Lernia · Göteborg · Ansök senast 31 mars

Deltid · Extrajobb

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Extrajobb till Volvo Cars i Göteborg

Just nu söker Lernia dig som vill ta dig an ett längre extrajobb på Volvo Cars - vi anställer löpande efter behov. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar präglas av en stark laganda där ni arbetar tillsammans för att producera framtidens bilar. Välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

Vi söker både fordonsmontörer och truckförare. Du kommer att arbeta antingen två timmar under morgonen eller två timmar under eftermiddagen, måndag till fredag, för att täcka upp för ordinarie personal. De flesta som har detta upplägget jobbar fler timmar, utöver de tider man utgår från, dock inget vi kan garantera. Andra skift och tider kan finnas också, beroende på hur behovet av personal ser ut, det kan exempelvis vara att jobba några dagar/kvällar/nätter i veckan. Upplägget är perfekt för dig som pluggar eller har annan flexibel sysselsättning. Du får en stabil extrainkomst och ett starkt varumärke som kommer stärka ditt CV inför avslutande studier. Givetvis har man goda arbetsvillkor, bra ledarskap och god arbetsmiljö under tiden som Lernia-konsult!

Om arbetsuppgifterna

Att arbeta extra på Volvo Cars är både utvecklande och meriterande för din framtida karriär. Du kommer att vänja dig vid högt tempo, kvalitetstänkande utöver det vanliga, och att arbeta mot tydliga målsättningar. Fabriken präglas av teamkänsla och samarbete, samtidigt som du förväntas kunna ta ansvar för självständigt arbete.

Som montör arbetar du vid ett löpande band, där en evig flod av bilar hela tiden löper. Du får en uppsättning moment som ska genomföras, utan avvikelser. Den som är duktig lärs upp på fler och fler moment. Du kommer att stå upp hela arbetspasset och arbeta praktiskt.

Som truckförare handlar arbetet främst om att leverera material till det rullande bandet inom en viss tidsram. Vilken truck du kör kan variera och det gäller att vara snabblärd och flexibel. Du är öppen för att jobba med orderplockning och att arbeta praktiskt. Här är körkort ett krav!

Om dig
  • För att jobba extra krävs att du har en annan sysselsättning på minst 50 %. Då funkar studier, eget företagande eller annat jobb. Glöm inte att bifoga bild som styrker detta redan i samband med ansökan! (t.ex. registreringsintyg från din skola eller intyg från jobb eller företagande).
  • För att vara behörig att jobba på Volvo krävs lägst godkänt (eller lägst E) i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5. Vi kontrollerar dina betyg med offentliga register och kan tyvärr inte göra några undantag från kraven.
  • Goda kunskaper i svenska språket, i både tal och skrift.
För att göra ett bra arbete som fordonsmontör är det viktigt att du trivs att arbeta i en fysiskt krävande miljö. Vidare har du ett högt kvalitétstänk, är strukturerad och flexibel , du ska även kunna läsa instruktioner och vara en lagspelare. Arbetet ställer krav på att utföra momenten inom en viss tidsram, så det är en fördel om du gillar att arbeta praktiskt i ett högt tempo.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort/arbetstider
  • Omgående
  • Visstid studerande / visstid extra arbete
  • Göteborg, Torslanda
Tillgängliga skift:
  • 06:30-08:30, 5 dagar i veckan - måndag till fredag eller
  • 13:18-15:18, 5 dagar i veckan - måndag till fredag
  • Längre dagar, andra skift, tider och upplägg kan finnas efter behov.
Om bolaget

Volvo är ett av Sveriges absolut starkaste varumärken och internationellt sett tätt förknippat med Sverige. Volvo tillhör premiumsegmentet av bilar, med stark profilering kring kvalitet, säkerhet och numera också miljö. Lernia Bemanning är ett statligt ägt bemanningsföretag som primärt riktar sig mot industri- och logistikbranscherna, men också mot kunder i andra segment. Sedan många år tillbaka arbetar vi tillsammans med Volvo Cars, där Lernia står för rekrytering och bemanning.

Hur du söker

Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Svara på frågeformuläret nedan och var noggrann med att bifoga ditt senaste CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Kontakt och intervjuer sker löpande.
  • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR (www.uhr.se)
  • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen.
Information

I denna rekryteringsprocess hanterar vi en stor volym av ansökningar. Urvalet av ansökningarna sker löpande och vår målsättning är att du skall ha ett svar inom två veckor från ditt ansökningsdatum. Skulle du behöva komplettera din ansökan eller har övriga frågor om processen så ber vi dig maila till rekryteringsgruppen@lernia.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons