Jobbsafari är en del avschibsted logo

Extrajobb till ICAs lager i Helsingborg

Extrajobb till ICAs lager i Helsingborg

Randstad · Helsingborg · Ansök senast 28 mars

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsbeskrivning

Studerar eller arbetar du på minst 50%? Då är det dig vi söker!
Vi söker Dig som kan arbeta tidiga morgnar (dagtid) 2-3 dagar i veckan under året och därefter 3-5 dagar under sommaren 2023. Har du möjlighet att jobba heltid under lov och sommartid så ser vi positivt på det. Observera att detta inte är en kvälls-/helg-tjänst.
Du blir anställd på Randstad och detta uppdrag är som lagerarbetare på ICAs lager på Långeberga i Helsingborg.
 
I enlighet med vårt kollektivavtal är det viktigt att du som söker kan uppvisa intyg om att du har en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller annat arbete med en omfattning om minst 50 %.
 
Vi söker flexibla personer som kan arbeta främst vardagar, men även helger vid behov. Arbetet kan förläggas mellan kl. 05-24.
Tjänsten innebär övervägande plock med truck, därför måste du ha truckkort med behörighet för A1 och A2. Det är meriterande om du har erfarenhet av truckkörning. Tunga lyft förekommer vilket ställer krav på god fysik.

Randstad har kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Ansvarsområden

För att trivas och kunna göra ett bra arbete behöver du vara ansvarsfull, ordningsam, samt inse vikten av punktlighet. Arbetet innehåller tunga lyft, vilket gör att du behöver vara fysiskt stark och i god kondition. Du kommer att arbeta inom olika delar av lagret, bland annat inom kyl- och frysdelen. Därför behöver du vara positiv, pålitlig, tåla kyla, gilla omväxlingar och att träffa nya människor.

Kvalifikationer

Du har:
  •   truckkort med behörighet för A1 och A2 
  •   inga problem att ta dig till arbetet på egen hand, oavsett arbetstid 
  •   gymnasiekompetens 
  •   goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift 

Du som person:
  •  är minst 18 år gammal 
  •  är ansvarsfull, ordningsam och punktlig 
  •  är noggrann, flexibel och har en hög servicenivå 
  •  är fysiskt stark och har god kondition 
  •  är positiv och pålitlig 
  •  är en lagspelare och har lätt för att arbeta i grupp 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. 

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Randstad

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Randstad AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons