Extrajobb städning i Bengtsfors med omnejd

Buskhaga Hemservice · Bengtsfors

·

Ansök senast 11 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tycker du om städning är social och har ett sinne för detaljer? Då kanske du är rätt person för oss på Buskhaga hemservice i Bengtsforsområdet med omnejd!


Just nu söker vi ansvarsfulla och serviceinriktade medarbetare som vill arbeta i Bengtsfors med omnejd, extra på timmar som kan leda till mer. Arbetet innebär regelbunden städning hos privatpersoner och företag. Det är viktigt att du tycker om att städa och göra rent, du ska även vara noggrann, serviceinriktad och självständig.Vi har varierande städuppdrag både i privat och företagsmiljö. Hemstädning,

fönsterputs, flyttstädning, golvvård, byggstädning mm. Vårt uppdrag är att underlätta våra kunders vardag och ge dem tid över till det de vill eller behöver göra. Som att ta hand om sig själv och familjen.Läs gärna på om oss innan du söker. www.buskhagahemservice.seObs: Alla ansökningar sker via vår hemsida: http://www.buskhagahemservice.se/jobba-hos-oss/

Buskhaga Hemservice erbjuder hemservice av högsta kvalitet . Vi hjälper våra kunder med tjänster som veckostädning, storstädning, fönsterputs, hemstädning.

Vårt uppdrag är att underlätta våra kunders vardag och ge dem tid över till det de vill eller behöver göra. Som att ta hand om sig själv och familjen.


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Buskhaga Hemservice

Placering

Bengtsfors

Kontaktperson

Buskhaga KB